Pesterzsébeti Jódos-Sós Gyógy- és Strandfürdő Open

Budapest XX | Vízisport utca 2.
Enter with
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
package
Join this facility for only 19.900 HUF

Services provided

Strand
gyermekmedence / hullámmedence / kevert vizű termál sós-jódos medence / kültéri gyermekmedence / kültéri ülőmedence / oktogon medence / sós-jódos medence / úszómedence / wellness medence

Rate the facility

3.3 / 5

Comment

A fürdő alapzóna részlegének használata (wellness medence, gyermekmedence, kültéri ülőmedence, oktogon medence, sós-jódos medence, kevert vizű termál sós-jódos medence, úszómedence, hullámmedence, kültéri gyermekmedence), a szauna világ plusz helyszíni díj mellett látogatható.

About

Pesterzsébet régi-új fürdőjének fedett része 2018. év vége óta látogatható. 2019. július 10-én megnyitották a strandrészt is, így mostantól a fővárosiak egy tizenhárom medencés, egész évben üzemelő gyógy- és élményfürdőnek örülhetnek.
 
A fürdő gyógyvize Budapesten egyedülálló típusú, jódot, konyhasót és brómot is jelentős mennyiségben tartalmazó hévíz. Ez a fajta víz mozgásszervi és nőgyógyászati panaszok kezelésére alkalmas, ráadásul a jód keringésjavító, gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő, a bróm pedig idegnyugtató, stresszoldó hatásáról ismert.
 
2019. július 10-én átadták a fürdő strandrészét, ahol egy 25 méteres úszómedencében, hullámmedencében, élménymedencében fürdőzhetnek a vendégek, a legkisebbeket gyerekmedence várja. A közelben 120 parkolóhelyet alakítanak ki a fürdőzni érkezők részére.
 
A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.
 

Contact and open hours

M o n d a y 08:00 - 20:00
T u e s d a y 08:00 - 20:00
W e d n e s d a y 08:00 - 20:00
T h u r s d a y 08:00 - 20:00
F r i d a y 08:00 - 20:00
S a t u r d a y 08:00 - 20:00
S u n d a y 08:00 - 20:00

Pesterzsébeti Jódos-Sós Gyógy- és Strandfürdő Latest News

Pesterzsébeti Jódos-Sós Gyógy- és Strandfürdő - Új AYCM Elfogadóhely

Újra nyitva a gyönyörűen felújított Pesterzsébeti Jódos-Sós Gyógy- és Strandfürdő - AYCM SportPass-szal is látogatható!  A lehetőségek palettája óriási és ezeket XXL-es All You Can Move SportPa