News

Elkezdődött a 2020-as évre szóló szerződéskötés időszaka, csapj le december 31-ig kedvezményesen a SportPass-ra!

2019 Dec 11

 

PÖRÖGJÖN A 2020-AS ÉV!

 

ELKEZDŐDÖTT A 2020-AS ÉVRE SZÓLÓ SZERZŐDÉSKÖTÉS IDŐSZAKA!

Tájékozódj a 2020-as évre szóló AYCM csomagokról és Elfogadóhelyek listájáról!

Fitness Aréna – Új AYCM Elfogadóhely Kaposváron!

2019 Dec 02

 

Közel 1000 négyzetméternyi edzőteremben előkelő helyet kapott a kardió rész, ahol futópadok, elliptikák, lépcsőzők, teremkerékpárok és sífutók is várnak.

A csoportos foglalkozások szintén kiemelt helyet kaptak a Fitness Arénában, a repertoár igen széles: Strong by Zumba, Köredzés, Walking program, Ariel fitness, Beautyrobic Core, Callanetics, TRX, Hot Iron, Zóna Basic, Zóna Max, Spinning.

Próbáld ki az AYCM M-es csomagjától!

Doboz Kertváros, Doboz Mozgásközpont - Új AYCM Elfogadóhelyek Pécsen!

2019 Nov 29
TEDD PRÓBÁRA MAGAD! - Két teremmel, szakképzett edzőkkel várnak!   Ez itt a Doboz! Egy hely a Mecsek lábánál, ahol vár rád egy doboznyi funkcionális edzés, hozzá egy edzői csapat, akik a legjobbat hozzák ki belőled. Legyél kezdő, haladó vagy a kettő között, itt megtalálod a helyed. Termeinkben a cél a minőség és nem a mennyiség. Doboz Központ: A nagy teremben 12 fő, a kis teremben 10 fő a felső határ, így mindenki megkapja a kritikus edzői figyelmet, mely segít a helyes technika elsajátításában és a maximális teljesítmény elérésében. Doboz Kertváros: A Siklósi út 45 alat

Megjelent a Forbes magazin decemberi lapszáma! - Benne a beneFit Prize részletei!

2019 Nov 29
  A HR szakmai ünnepe - Átadták az első beneFit Prize díjakat a Haris Parkban november 11-én!   A pályázat és a díjátadó gála részleteit elolvashatod a Forbes magazin decemberi lapszámában, a 19. oldalon.   Megtudhatod, hogy mely vállalatok nyerték a beneFit Prize elismerést és, hogy kik bírálták el a beérkerő pályamunkákat, hogy kik a szakmai csapat tagjai.   Keresd az újságárusoknál!  

Prime Fit Újpalota - Új AYCM Elfogadóhely!

2019 Nov 18

1500 nm-es sportközpont, modern cardio parkkal, funkcionális élményrésszel és többfunkciós gépekkel!

Próbáld ki a fitneszteremet és a cardio részleget az All You Can Move M-es csomagjától.

 

100 nm-es aerobik teremmel és csoportos órákkal is vár a Prime Fit Újpalotán, ahol a jóga, az alakformáló,

a zsírégető, a Hot Iron és a TRX órákat is kipróbálhatod az All You Can Move L-es csomagjától!

beneFit Prize díjátadó: dr. Mihalik Zsuzsa a díj alapítójának megnyitó beszéde

2019 Nov 18

 

Szép és örömteli délutánt kívánok mindenkinek!

A BeneFit céljáról nem szeretnék sokat beszélni, hiszen ahogy azt az Államtitkár Úr is említette, az egyik cél a munkaerő itthon tartása, melyhez kulcsot, megoldást nyújthat a BeneFit Mozgalom.

A beneFit Mozgalom másik küldetése: rábírni a döntéshozókat arra, hogy adókedvezményben részesítsék azokat a vállalatokat, kik áldoznak a vállalati jóllét, a vállalati

Color Fitness - Mini interjú Zsiga Rebekával

2019 Nov 18
Milyen órát/órákat tartasz? WorldJumping   Miért választottad ezt/ezeket az órát/órákat? Évekig versenyszerűen ugróköteleztem, így nem volt kérdés, hogy továbbra is központi szerepben lesz az ugrálás az edzéseim során 😊 A worldjumping pedig amellett, hogy a teljes test izomzatát átmozgatja, olyan energiát és jókedvet ad, amit nem sok mozgásformában tapasztaltam korábban.   Mióta foglalkozol a sporttal? Óvodás korom óta.   Mivel foglalkozol az edzéstartás mellett? A BME Kognitív és Számítógépes Idegtudomány Mesterszak végzős hallgatója vagyok.

Salsa Mojito Tánciskola - Szigetszentmiklós, Gyömrő, Kerepes: Új táncos AYCM Elfogadóhelyek!

2019 Nov 14
Sosem táncoltál még? GYERE és próbáld ki az AYCM M-es csomagjától a West Coast Swing és a Zumba Gold csoportos órákat!   A West Coast Swing a legszabadabb páros tánc!   Táncolj a kedvenc zenéidre, hiszen szinte bármilyen zenére táncolható - pop, rock, blues, jazz, swing, latin, R’n’B, hip-hop, funky, akusztikus és sorolhatnánk!    A Zumba Gold alacsonyabb intenzitású és egyszerűbb mozdulatokat tartalmaz az eredeti Zumba órához képest. Jó hangulatú latin és karibi zenék, egyszerű, könnyen követhető mozdulatok, széles mosoly!   További részletekért kattints ide

A HR szakma ünnepe: Tegnap átadták a Haris parkban a 'beneFIT Prize 2019 - for Happy Employees' díjakat!

2019 Nov 12

A Humánpolitika.com közhasznú Egyesület és az All You Can Move SportPass 2019-ben megalapította a beneFIT Prize programot. A cél azoknak a kis,- közép-, és nagyvállalatoknak a díjazása és bemutatása, amelyek a munkavállalói egészségprogramokra a társadalmi felelősségvállalás részeként tekintenek. Ezek a cégek hozzájárulnak a munkaerő elvándorlásának megállításához, jelentősen javítanak saját munkaerőpiaci pozíciójukon és erősítik a cégük iránti lojalitást a dolgozókban.

A Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára,

  • Prev
  • Next