News

A Fitness Pesterzsébet - Új AYCM Elfogadóhely

2019 Mar 22

 

Készülj Pesterzsébet! Nyitás hamarosan! 

Új hely, újabb terem! Megnyit a harmadik A Fitness edzőterem Pesterzsébeten! 
Legmodernebb géppark, hatalmas edzőterem, ingyenes s

NEONIS 3D Minigolf - Új AYCM Elfogadóhely

2019 Mar 21
MINIGOLF ÚJ FÉNYBEN!    Az All You Can Move SportPass-szal már XL-es csomagtól elérheted! :)   A játék alatt egy vizuális világ kel életre a fények által, és egy izgalmas utazásra hívnak Téged!  Független az időjárástól, kiváló kikapcsolódást nyújt, valamint az ultraibolya fények és a Chromdepth 3D-s szemüvegek együtt különleges élményt nyújtanak.  Ezt a nem mindennapi élményt 750 négyzetméteren, 18 pályán, 3 vizuális témában próbálhatod ki!  Ne hagyd ki! :)   https://allyoucanmove.hu/neonis-3d-minigolf  

A CHERRISK Balesetbiztosítás már az All You Can Move SportPass-ra is kiterjed

2019 Mar 21
2019. március 18., Budapest - A CHERRISK-en köthető balesetbiztosítás most már az All You Can Move SportPass-ra is kiterjed, ráadásul felár nélkül - jelentette be a biztosítási platform.   Az új megoldás egy évek óta fennálló kérdésre ad választ: eddig sokan féltek, hogy mi történik sportbérletükkel egy esetleges sérülésnél. Az aggodalomnak azonban vége: a CHERRISK balesetbiztosítás két havi kieső AYCM SportPass havidíjat is megtéríthet a bérlettel rendelkezőknek.

Tovább a teljes cikkhez:
https://www.hrportal.hu/hr

Dagály Termál- és Strandfürdő - Új elfogadóhely

2019 Mar 20

Sokan vártátok már, hogy a felújított és még korszerűbb korábbi Elfogadóhelyünk, ismét elérhetővé váljon All You Can Move-val. Azt hiszem örömhír Számotokra is legalább annyira, mint nekünk, hogy mától elérhető XL-es csomaggal.

Hamarosan indul a strandszezon is és reméljük, hogy vele együtt végre a napsütés is megérkezik,

10% kedvezmény AYCM Klubtagoknak a Yolo Food-nál!

2019 Mar 20

Az egészség még sosem volt ilyen finom!

2019 márciusától a Yolo Food Hungary is belép az AYCM Partnerei közé és 10% kedvezményt biztosít az AYCM Klubtagoknak a rendelés árából!

Kérjük, add meg a regisztráció menüpontban a kártya- vagy ePASS számodat. Ezt követően kedvezményedet a rendszer automatikusan levonja.

https://yolofood.hu/

Hungaroring Kart Center - Újra nyitva a szabadtéri aszfaltos gokart pálya!

2019 Mar 18

Március 16-tól újra Tiétek a pálya! Végre elindult a szabadtéri gokart szezon!
Az idei évben új gokartokkal várnak Titeket, mivel a flottájuk 12 db csúcsmodern 270-es SODI GT4-R fenevaddal bővült, és ami a legjobb, hogy már az elsők között L-es AYCM SportPass-szal kipróbálhatjátok! 
 

Ne maradj le! Menj tuti

A CHERRISK már az ország 800 sportlétesítményében is veled van!

2019 Mar 18
A CHERRISK már az ország 800 sportlétesítményében is veled van! A cseresznyés biztosítás már az All You Can Move SportPass-odra is kiterjed

2019. március 18., Budapest – A CHERRISK-en köthető balesetbiztosítás most már az All You Can Move SportPass-ra is kiterjed, ráadásul felár nélkül – jelentette be a biztosítási platform. Az új megoldás egy évek óta fennálló kérdésre ad választ: eddig sokan féltek, hogy mi történik sportbérletükkel egy esetleges sérülésnél. Az aggodalomnak azonban vége: a CHERRISK balesetbiztosítás két havi kieső AYCM SportPass hav

Judy-Gym Női Fitnesz - Új AYCM Elfogadóhely

2019 Mar 18

Debrecenben élő vagy dolgozó, esetleg átutazóban járó hölgy Klubtagjainknak szeretnénk kedvezni legújabb Elfogadóhelyünkkel a JUDY-GYM Női Fitnesz és Szépségfarm-mal.
Debrecen legnagyobb női fitness termét már M-es AYCM SportPass-szal is látogathatod. 
A Judy Gym női fitness terembe látogató hölgyek többféle kardio és erősítőgép használatával formálhatják és szépíthetik testüket.
A csoportos órákat kedvelő hölgyek náluk választhatnak Spinning, Zumba, Al

Pécsi Piranhák - Új AYCM Elfogadóhely

2019 Mar 14

Újabb különleges csapatjékkal bővült az AYCM repertoárja.
Téged is várnak a Pécsi Piranhák, ha szeretnéd kipróbálni a víz alatti hokit.

https://allyoucanmove.hu/pecsi-piranhak

AYCM Elfogadóhelyek - Cosmo Sport Centrum már S-es csomagtól!

2019 Mar 13

Az All You Can Move SportPass-szal látogatható elfogadóhelyeket mutatjuk be az AYCM videó sorozatában, így Ti is megnézhetitek, hogy hova készültök és mit is lehet ott kipróbálni ;)

Szeretettel várnak minden igényt kielégítő fitness termükben, egészségcentrumukban.
Próbáld ki modern erő- és kardiogépeiket,Spinning- és Aerobictermüket.

Látogass el Te is a Cosmo Sport Centrum-ba!

 

 

  • Prev
  • Next