Ismerd meg a H2O Női Fitness-t!

2018 Jan 04

Termük 2008. október 13.-án nyitotta meg kapuit a Segesvár u-i Szentmihályi Uszodában, azzal a céllal, hogy óráikkal hozzájáruljanak az egészséges életmód kialakításához, és segítsenek, hogy a mozgás az emberek életformájává váljon.

Edzőik arra törekszenek, hogy vendégeik az órák alatt és után a jó közérzetüket fent tartsák, egészségüket megőrizzék. Emiatt órarendjüket úgy alakították ki, hogy mindenki megtalálja a korának, és edzettségi szintjének megfelelő órát. Ebben kérd edzőik, recepciósaik segítségét, hogy elkerüld a túlterhelést, túledzettséget, ami legalább annyira káros, mint az inaktív életmód.

2016 mindenképp a változás éve a H2O Női Fitness életében. Új tulajdonosa lett egy olyan Hölgy személyében, aki szintén 14 éves kora óta rendszeresen sportol; alakformálás, box aerobic, step aerobic, dance aerobic, futógép és egyéb kondigépek használata nem ismeretlen számára. Három éve vált nagy szenvedélyévé a zumba, ezáltal ismerte meg az igen tehetséges zumba oktatóját, Elvirát. Mindkét lánynak az élete a sport, igen jól megértik egymást a hétköznapokban is, így semmi akadályát nem látták annak, hogy a barátságukon kívül a munkájuk is napi szinten össze kösse őket, így jött az ötlet; egy közös Fitness terem üzemeltetése, ahol Elvira még zumba órák tartásával is megszépítheti az emberek hétköznapját.

Szeretnék, ha a náluk eltöltött idő nemcsak egy edzés, hanem kikapcsolódás, feltöltődés is lenne számodra! Bármilyen kérdés esetén bármikor szívesen állnak rendelkezésedre!