News

Kíváncsi vagy, hogy hogyan és mikor indult el az All You Can Move?

2019 Feb 21

A Figyelő-ben megtalálod a válaszokat a 20 éves AYCM-ről!

 

Speedbody - Új AYCM elfogadóhely

2019 Feb 21

Fontos számukra, hogy az edzések dinamikusak és hatékonyak legyenek, mindenki elégedetten és jókedvűen távozzon azzal a tudattal, hogy ma is tettek valamit az egészségükért. Nagyon sok szeretettel várnak minden érdeklődőt és sportolni vágyót.

https://allyoucanmove.hu/speedbody

Borbála Gyógyfürdő - Új AYCM elfogadóhely

2019 Feb 20

Algyő városában köszönthetjük az AYCM legújabb Elfogadóhelyét, ahol Klubtagjainik 90 perces frissítő és megnyugtató úszásra használhatják fel díjmentesen a SportPasszukat. A Borbála Fürdő Szegedtől mindössze 15 percnyire található, egy igen kellemes és hangulatos környezetben.

A fürdő kiváló helyszín egy reggeli napindító, élénkítő úszásra vagy egy nehéz napot levezető jóleső, pihentető sportolásra is. A Borbála Fürdő munkatársai mindig segítőkészek és azon dolgoznak, hogy mindenki a legjobb élménnyel távozzon tőlük.

Hogyha nyugodt körülmények között úsznál egy jót

Profi Fitness - Új AYCM elfogadóhely

2019 Feb 20

Az All You Can Move SportPass egyik legújabb Elfogadóhelyét Vácott köszönthetjük, ahol Pest megye egyik legprofibb fitness termében, a ProfiFitness Vác-ban adhatod ki magadból az összes felgyülemlett energiádat.

Már M-es csomagtól lehetőséged nyílik belépni ebbe a Létesítménybe és megérezni egy igazi konditerem energiáját. A Profi Fitnessbe nemcsak edzegetni járnak az emberek, itt komoly fejlődést és eredményt érnek el. A súlyzók és a gépek mellett barátságos légkör és befogadó közösség vár Rád. Mindenki a segítségedre lesz a célod elérésében.

Vedd magadhoz az edzőr

  • Prev
  • Next