Bezár a G1 Kart Center

2018 Jul 03

G1 Kart hivatalos tájékoztatója:

10 év Veletek, Együtt! Köszönjük! Búcsúzik a G1 Material!

Szeretnék megköszönni Mindenkinek, akik picit is részesei voltak a G1 életének, a mögöttünk álló csodás évtizedet. Köszönjük Nektek, vendégeinknek a rengeteg felhőtlen pillanatot, örömöt és kedvességet, amit elhoztatok nap, mint nap hozzánk! Köszönjük, hogy mi lehettünk azok, ahol először vezettetek gokartot, mi lehettünk megannyi szülinap, legénybúcsú, meglepetés èlmèny és több ezer rendezvény helyszíne. A G1 csapata soha nem felejti el mindazt a mosolyt és boldogságot, adrenalint, melyet nálunk ès velünk élhettetek át.

Azonban, sajnos hosszú idő után a mai naptól a G1-Material gokart pálya bezárja kapuit.

Egy darab szakad ki a szívünkből, mikor ezt ki kell mondjuk, de ugyanakkor egy új kihívás és lehetőségek nyílnak meg, melynek majd Ti is részesei lehettek. Mindig az újrakezdès az igazi folytatàs és mi most így gondolkodunk!

Nem kell végleg elbúcsúzni Tőlünk, mert egy új helyszínen a G1 Csapata továbbra is várja az adrenalin szerelmeseit ès ami sokaknak nagy örömet okoz majd, hogy újra benzines gokartokkal. Az jelenleg is működő Asia Gokart Centert július és augusztus hónapban megújítjuk és szeptembertől a már megszokott G1 színvonallal de Asia Gokart Center néven tovább működtetjük. Másik meglepetéssel is készülünk, de arról később jelentkezünk.

Az átköltözésünk illetve az új helyszín kialakítása alatt is várunk Mindenkit szeretettel az Asia Gokart Centerben, ahol szeptembertől a megszokott de újjá alakult G1-Asia csapat, szuper vonalvezetés és egy teljesen megújult élmények várnak majd Rátok!

Remegő szívvel és könnyekkel szemünkben búcsúzunk az elmúlt 10 évtől de ugyanakkor órási motivációval vágunk bele a következő kihívásba!

10 év Veletek, Együtt! Köszönjük!