News

Sylver Fitnesz és Wellness Stúdió - Új AYCM elfogadóhely

2019 Feb 19

Mostantól Vas megye legújabb és egyik legmodernebb fitnesz komplexumát is Elfogadóhelyeink között köszönthetjük.

A Sylver Fitnesz és Wellness Stúdió több száz négyzetméteren, vadonatúj dizájnnal, különlegesen jól felszerelt gépparkkal és exkluzív wellness részleggel vár minden All You Can Move SportPass Klubtagot, aki legalább M-es csomaggal rendelkezik.

Hogyha egy vadiúj teremben edzenél és mindezt egy extrém módon felszerelt és nagy helyen tennéd, akkor Szombathelyet vedd célba és csekkolj be a Sylver-be.

A pontos címet és a Létesítmény részletesebb bem

Jógakör Jógastúdió - Új AYCM elfogadóhely

2019 Feb 19

Amikor olyan jógastúdióba mész el, ahol tudod hogy a szakmai alázat és az oktatói kompetencia kimagasló, akkor legbelül érzed majd azt, hogy végre megérkeztél. Azon a helyen vagy, amit jóideje keresel és ahol végre feszengés nélkül lehetsz részese ennek a közösségnek.

A gödöllői Jógakör.hu Jógastúdió pontosan ilyen hely.

Hét elkötelezett és elhivatott tréner óráin vehetsz részt AYCM SportPasszoddal, tanulhatod meg tőlük a jógázás minden titkát és adhatod át magad az egyik legnépszerűbb mozgásformának a XXI.-ik században. Már XL-es csomagtól lehetővé válik számodra,

Asztalitenisz Sport Klub - Új AYCM elfogadóhely

2019 Feb 19

Az AYCM Klubtagok körében soha nem látott népszerűségnek örvend az asztalitenisz.

Ezzel maximálisan tudunk azonosulni, elvégre a ping-pong az egyik legjobban megkedvelhető sportok egyike. Rendkívül jól oldja a stresszt és nagyon könnyű játék. Nem igényel bonyolult felszerelést és pillanatok elsajátíthatóak az alap technikák.

Szeged városában köszönthetjük egyik legújabb Elfogadóhelyünket, az Asztalitenisz Sport Klubot. Az egyik legkomplexebb szolgáltatást nyújtó Létesítmény, ugyanis az utánpótlás nevelés és gyermek ping-pong mellett lehetőséget biztosítanak Klubtagj

Camp One Gym - Új AYCM elfogadóhely

2019 Feb 18

Maximális biztonság, szakképzett oktatók és ultramodern eszközök várnak Téged, ha Pécs legnagyobb falmászótermében és az All You Can Move egyik legújabb Elfogadóhelyén, a Camp One Gym-ben szeretnéd kipróbálni a falmászást.

Már M-es AYCM SportPasszal beléphetsz hozzájuk és ha eddig sosem merted kipróbálni a falmászást, akkor a legjobb időben és a legjobb helyen teheted ezt most meg.

Megtanulhatod a falmászás alapjait és a legjobb technikák mentén fejlesztheted képességeidet. A falmászás 2020-tól olimpiai sportág, aminél talán kevés hír bizonyíthatja jobban elképesztő

  • Prev
  • Next