News

It's time to take out granny's recipies!

2020 Mar 27

 

Használd ki az otthon töltött időt, töltsd jól!

A sütés és a főzés az elmúlt időszakban igazi kreatív hobbivá vált, ezért sokan keresgéltek az interneten és próbáltok ki új recepteket is. Annak érdekében, hogy időt spóroljatok meg, összeállítottunk egy válogatást az online főzős oldalakból, amely a segítségetekre lehet a következő hetekben.

Bátran próbáljatok ki új recepteket is, hiszen most az

Switch the gym to your living room!

2020 Mar 26

 

Használd ki az otthon töltött időt, töltsd jól!

 

Tudjuk, hogy otthonról edzeni, és az All You Can Move-ot helyettesíteni nem könnyű, de összegyűjtöttünk Nektek pár díjmentes mozgáspótlót, hogy a bezártság ne szegje kedved, és formában tudd tartani magad.

  Ha az otthoni edzés mellett döntesz, akkor havidíjad felajánlásával támogathatod a sportközpontokat az AYCM CHARITY Program keretében.

AYCM CHARITY Program – támogasd az általad látogatott sportközpontokat – most lehetőséged van rendelkezési szándékod módosítására

2020 Mar 24
Scroll down for English version  

Kedves Klubtagunk!

  Korábbi tájékoztatásunkban láthattad, hogy az AYCM felületén rendelkezni tudsz a havidíjad felajánlásáról.   SOK VISSZAJELZÉS ÉRKEZETT HOZZÁNK, HOGY SZERETNÉTEK EREDETI RENDELKEZÉSETEKEN MÓDOSÍTANI, ÉS A SZÜNETELTETÉS-, VAGY HALASZTÁSI IGÉNY HELYETT AZ AYCM CHARITY PROGRAMJÁRA ÁTTÉRNI, AZAZ AZ EGY HÓNAPOS DÍJADAT AZ EDDIG LÁTOGATOTT SPORTKÖZPONTOD SZÁMÁRA FELAJÁNLANI, HOZZÁJÁRULVA EZZEL AZ EDZŐTERMEK MEGSEGÍTÉSÉHEZ.   EZT MOST MEGTEHETED!   Amennyiben már nyilatk

Segítsd Te is kedvenc sportlétesítményedet, hogy ne kelljen végleg bezárnia!

2020 Mar 19

Koronavírus - AYCM segítség a sportközpontoknak

A koronavírus megfékezése érdekében bevezetett korlátozások és óvintézkedések egyebek mellett a fitnesz iparágat is rendkívül súlyosan érintik. Annak érdekében, hogy a több ezer ember számára munkahelyet biztosító sportközpontok átvészeljék ezt az időszakot, az All You Can Move (AYCM) CHARITY Programot indít. Az adományozó programunk országszerte 900 sportlétesítmény számára jelent segítséget ezekben a nehéz időkben.

Az All You Can Move (AYCM) már 20 éve azon dolgozik, hogy megteremtse a lehetőséget a mu

Koronavírussal kapcsolatos rendkívüli AYCM intézkedés 2020.03.18.

2020 Mar 18
Scroll down for English version  

Tájékoztatjuk minden kedves Klubtagunkat, a koronavírussal kapcsolatos további intézkedéseinkről.

  Korábbi tájékoztatásunk szerint biztosítunk Számotokra egy online felületet, ahol rendelkezni tudsz az AYCM SportPass felhasználásáról.   FONTOS tudni, hogy amennyiben szeretnéd, hogy az AYCM szolgáltatásod tovább éljen, úgy NEM szükséges a felületet használnod, és döntésedről rendelkezni!   A KORMÁNY KIADOTT RENDELKEZÉSEINEK GYORS VÁLTOZÁSAI MIATT EGYELŐRE 1 HÓNAPRÓL TUDSZ RENDELKEZNI, MELY A

Rendkívüli közlemény - Koronavírussal kapcsolatos AYCM intézkedés 2020.03.16.

2020 Mar 16
Tájékoztatjuk minden kedves Klubtagunkat, a koronavírussal kapcsolatos intézkedéseinkről.   Számunkra a Ti egészségetek a legfontosabb.   Látjuk, hogy a helyzet napról napra változik, így mi is igyekszünk minden változás esetén értesíteni az All You Can Move szolgáltatását használókat, hogy a SportPass igénybevételére, annak használatára, esetleges szüneteltetésére, halasztására hogyan van lehetőség.   A mai napon arról döntöttünk, hogy Klubtagjainknak a jelenlegi helyzetre való tekintettel, a szerződési feltételekkel ellentétben, lehetőséget biztosítunk szüneteltetn

Belvárosi Sport Centrum - Új AYCM Elfogadóhely

2020 Mar 11

 

Szeretettel vár Orosházán a Belvárosi Sportcentrum!

A fitneszterem mellett a cardio részleg is igénybevehető az AYCM L-es csomagjától!

Koronavírus közlemény

2020 Mar 11

Kedves Klubtagjaink!

A 2020.03.11-i kormányrendelet mindannyiunkat érint, ezalól az All You Can Move sem kivétel.

Szeretnénk minden kedves Klubtagunkat értesíteni, hogy a rendelet az  AYCM ügyfélszolgálati irodájának nyitvatartását, és az ügyfelek kiszolgálását nem érinti. Fokozottabb elővigyázatosság érdekében szeretnénk megkérni mindenkit, aki ügyet intézne, AYCM SportPass váltáshoz, upgrade-hez, tagdíj fizetéshez használja az AYCM online felületeit, ügyfélkapuját, hiszen ott az ügyintézés könnyedén megoldható, ezzel is megelőzve a vírus terjedését.

Azo

Rocky tanfolyam a Goldance Tánciskolában

2020 Mar 10

 

Egy fergeteges 6+1 alkalmas rocky tanfolyammal vár a Goldance Tánciskola március 16-án. Gyere, és bulizz Te is minden órán a legjobb Rock’n’roll slágerekre.

AYCM sportpass-szal látogatható a tanfolyam, de regisztrációhoz kötött. Kérjük regisztrációdnál a megjegyzés rovatba írd be, hogy „AYCM tag vagyok”.

További információ: https://www.facebook.com/events/178051300177072/

 

Physio Fitstudio – Új AYCM Elfogadóhely

2020 Mar 10

Sportolj az AYCM SportPass-szal Sárváron is, ahol már M-es csomagtól lehetőséged van részt venni a csoportos órákon.

Próbáld ki minél előbb és lendülj kirobbanó formába!
Az órákat órarend szerint látogathatod!


További részletekért kattints ide:
https://allyoucanmove.hu/physio-fitstudio

 

 

 

  • Prev
  • Next