Yogatree Studio (volt Prana Jógaműhely) See timetable

Budapest VII | Erzsébet krt. 51.
Enter with
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
cards
Join this facility for only 10.900 HUF Sign Up

Services provided

Grouped exercise / Yoga
ashtanga jóga / dinamikus hatha / gerincjóga / hatha jóga / hot hatha / jóga

Rate the facility

4.08 / 5

Comment

Minden órára SMS-ben (70 / 520 8067), vagy online tudsz bejelentkezni legkésőbb az óra kezdete előtt 2 órával, és csak telt ház, vagy az óra elmaradása esetén jeleznek vissza.

About

Családias hangulatú jógastúdió a belvárosban, a 4-6-os villamos Király utcai megállójánál, az Erzsébet krt. 51. alatt.
A stúdiót Prana Jógaműhelyként ismerhették meg a jógázni vágyók, 2015 áprilisától azonban megújult névvel és arculattal, de változatlanul barátságos légkörrel és elérhető árakkal várják a jógázni vágyókat.
A jóga gyakorlást azoknak ajánlják, akik szeretnének tenni önmagukért, önmaguk fejlesztéséért és megismeréséért, egészségük megőrzéséért vagy visszaszerzéséért. A rendszeres jóga gyakorlás segíti a mozgásszegény életmód és az irodai ülőmunkából fakadó tartáshibák ellensúlyozását, javítja a fizikai erőlét és az általános közérzet.

A Yogatree Studio kínálatban szerepel hatha jóga, yin jóga, vinyasa flow, ashtanga, hatha flow, gyerekjóga. Az órákat tapasztalt, szenvedélyes, felkészült tanárok tartják, egyes órákat akár angol nyelven is. A stúdió honlapján megtalálható az órák részletes bemutatása, így mindenki könnyen megtalálhatja a számára éppen megfelelő gyakorlási stílust.

A jógával, egészséges életmóddal kapcsolatos egyre nagyobb érdeklődésre tekintettel a Yogatree Studio hétvégenként különböző programokat, előadásokat és tanfolyamokat szervez: Hangtálakkal és gonggal kísérve várják a felfrissülésre vágyókat a hangfürdő programukra. A kezdők első lépéseit alaptanfolyamokkal segítik a különböző irányzatok megalapozottabb megismerésében (hatha, vinyasa flow, ashtanga). A haladó jógatanfolyamokkal a már évek óta gyakorlók tudásának elmélyítését, a jóga komplex aspektusainak megismerését célozzák. A rövidebb workshopokkal, műhelyfoglalkozásokkal (mint pl. a tudatos táplálkozás és háztartás) kifejezetten a mindennapi életet praktikumait szeretnék átadni az érdeklődőknek.

 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Contact and open hours

M o n d a y órarend szerint
T u e s d a y órarend szerint
W e d n e s d a y órarend szerint
T h u r s d a y órarend szerint
F r i d a y órarend szerint
S a t u r d a y órarend szerint
S u n d a y órarend szerint