Yogatree Studio See timetable

Budapest VII | Erzsébet krt. 51.
Enter with
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
package
Join this facility for only 12.900 HUF

Services provided

Yoga
ashtanga jóga / dinamikus hatha / gerincjóga / hatha jóga / iyengar jóga / jóga / vinyasa flow / yin jóga

Rate the facility

4.21 / 5

Comment

For every classes via SMS (70/520 8067) or online you can check in no later than two hours before the classes begins. They respond only in case of full house or classes failure.

About

Családias hangulatú jógastúdió a belvárosban, a 4-6-os villamos Király utcai megállójánál, az Erzsébet krt. 51. alatt.
A stúdiót Prana Jógaműhelyként ismerhették meg a jógázni vágyók, 2015 áprilisától azonban megújult névvel és arculattal, de változatlanul barátságos légkörrel és elérhető árakkal várják a jógázni vágyókat.
A jóga gyakorlást azoknak ajánlják, akik szeretnének tenni önmagukért, önmaguk fejlesztéséért és megismeréséért, egészségük megőrzéséért vagy visszaszerzéséért. A rendszeres jóga gyakorlás segíti a mozgásszegény életmód és az irodai ülőmunkából fakadó tartáshibák ellensúlyozását, javítja a fizikai erőlét és az általános közérzet.

A Yogatree Studio kínálatban szerepel hatha jóga, yin jóga, vinyasa flow, ashtanga, hatha flow, gyerekjóga. Az órákat tapasztalt, szenvedélyes, felkészült tanárok tartják, egyes órákat akár angol nyelven is. A stúdió honlapján megtalálható az órák részletes bemutatása, így mindenki könnyen megtalálhatja a számára éppen megfelelő gyakorlási stílust.

A jógával, egészséges életmóddal kapcsolatos egyre nagyobb érdeklődésre tekintettel a Yogatree Studio hétvégenként különböző programokat, előadásokat és tanfolyamokat szervez: Hangtálakkal és gonggal kísérve várják a felfrissülésre vágyókat a hangfürdő programukra. A kezdők első lépéseit alaptanfolyamokkal segítik a különböző irányzatok megalapozottabb megismerésében (hatha, vinyasa flow, ashtanga). A haladó jógatanfolyamokkal a már évek óta gyakorlók tudásának elmélyítését, a jóga komplex aspektusainak megismerését célozzák. A rövidebb workshopokkal, műhelyfoglalkozásokkal (mint pl. a tudatos táplálkozás és háztartás) kifejezetten a mindennapi életet praktikumait szeretnék átadni az érdeklődőknek.

 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Contact and open hours

M o n d a y órarend szerint
T u e s d a y órarend szerint
W e d n e s d a y órarend szerint
T h u r s d a y órarend szerint
F r i d a y órarend szerint
S a t u r d a y órarend szerint
S u n d a y órarend szerint