X&Y Budapest, Életmód Központ Open

Budapest X | Fehér út 10.
Enter with
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
cards
Join this facility for only 9.200 HUF

Services provided

Grouped exercise / Yoga / Combat sports
aerobic / alakformálás / body and mind / body art / capoeira / dujoto / FitPilates nyújtással / hatha jóga / kisbabás jóga / kismama jóga / Latin Fitness / meditáció / NIA / Ocean yoga / power joga / stresszoldó jóga / TEA tánc / vinyasa flow / WuShuang DaoYin Kínai gerinctorna / yin jóga / Yin Yang jóga / zsírégetés

Rate the facility

4.33 / 5

Comment

For personal training +2000 HUF/person must be paid.

About

Ha X&Y Budapest, akkor Szépség – Egészség – Mozgás – Önismeret. Az Örs vezér térhez közel található, több mint 400m2-es életmód központban egy időben, egy helyen nyújtanak magas színvonalú szolgáltatásokat Nőknek, Férfiaknak egyaránt.

A korán kelőket yin&yang jóga, gerincátmozgató jóga és Maona, a teljesség tánca várja. Mindegyikben a test és lélek harmóniája születik meg más-más formában. Ha külső és belső harmóniát szeretnél teremteni, válassz jóga óráik széles tárházából: stresszoldó, gerincátmozgató, hot power jóga, vinyasa flow, NyugalOm hatha jóga és gyertyafényes nyújtás yin jógával. Az idősebb korosztályt a Jóga 50+ óránkon, illetve gerincátmozgató jóga óráikon várják.

A dinamikusabb mozgásformákat kedvelők számára alakformáló óra, zsírégető köredzés, FitPilates, Bodyart lehet a megfelelő mozgásforma. Ezen óráikon a kényesebb testrészeinket formálják. Aki kifejezetten nőies mozgásformákat keres, náluk azt is megtalálja. A Beautyrobic egy különleges mozgásforma szexi mozdulatokkal, hatékony zsírégetéssel, vidám hangulattal.

Csak az X&Y Budapestben próbálhatod ki a gyertyafényes nyújtást yin jógával, illetve a Spirit Gym-et, amely egy teljesen új mozgásforma-irányzat. Gyakorolják a belső figyelmet, energiából dolgoznak.

SMR – masszázs és mozgás egyben. Miközben az SMR henger segítségével átmasszírozod a teljes testedet, olyan, erőgyakorlatokat végzel a saját testsúlyodat használva, amelyek segítségével növelheted izomerődet, formálhatod tested, és az egész szervezetedre ható mélymasszázsban részesülsz.

A fiatalabb korosztályt már 6 hetes kortól várják egészen 18 éves korig: baba-mama jóga és torna, Maminbaba - hordozós latin fitnesz, gyermekjóga, hard yoga gimiseknek, tini jóga és FitTini óráinkon. A szülő-gyermek kapcsolatot erősítik a mozgáson keresztül (is) a szülő-gyermek jóga, szülő-gyermek SMR és Anya-lánya Varázslat foglalkozásaik.

Várnak hangulatos, kozmopolita központunkba, mely a hazaérkezés érzésével ajándékoz meg.

 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Contact and open hours

M o n d a y 08:00 - 20:00
T u e s d a y 08:00 - 20:00
W e d n e s d a y 08:00 - 20:00
T h u r s d a y 08:00 - 20:00
F r i d a y 08:00 - 20:00
S a t u r d a y Closed
S u n d a y Closed

X&Y Budapest, Életmód Központ Latest News

Új óratípusok az X&Y Budapest Életmód Központban

YIN YANG JÓGA  Tartja: Uracs Ami Az életünk során minden területen az egyensúlyra törekszünk. Mindenben, mindenhol. Hogyan lehetnénk a középpontomban? Mennyire könnyű kiesni belőle és milyen ne

Új óratípusokkal vár az X&Y Budapest Életmód Központ!

Új óratípusokkal vár az X&Y Budapest Életmód Központ! Milyen AYCM kártyával látogatható? Nézd meg az oldalunkon: http://allyoucanmove.hu/xy-budapest-eletmod-kozpont Beautyrobic (60 és