XXL Fitness Wellness Központ Open

Zalaegerszeg | Vágóhíd utca 16.
Enter with
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
cards
Join this facility for only 10.900 HUF

Services provided

Grouped exercise / Fitness / Spinning
aerobic / Fitness / spinning / zumba

Rate the facility

5 / 5

About

Teljesítmény centrikus, rohanó világunkban egyre kevesebb időt szánunk önmagunkra- egészségünk megőrzésére, teljesítőképességünk fejlesztésére, a testi és szellemi kikapcsolódásra. Az elhatározás megszületik bennünk, de tettekre ritkán kerül sor, vagy ha mégis, akkor rövid idő után feladjuk, és visszazökkenünk korábbi, rendszertelen életvitelünk taposómalmába.

A „változtatnom kell” elhatározásig legtöbben csak akkor jutnak el, amikor nyilvánvalóvá válnak szervezetünk tiltakozásának első jelei: kisebb-nagyobb megbetegedések, emésztési vagy alvási zavarok, folyamatosan növekvő túlsúly, önértékelési problémák…
Amikor viszont sikerül erőt venni magunkon, és áttérünk egy egészségesebb, aktívabb életmódra, a kezdeti nehézségeken átlendülve, meglepődve tapasztaljuk, mennyire megváltozott körülöttünk a világ: szellemi munkánkat nem tartjuk annyira kimerítőnek, a harmadik emelet már gyalog sem tűnik olyan magasnak, mint korábban, esténként hazatérve a családunkhoz is sokkal több türelmünk van, és kezdjük magunkat jól érezni a bőrünkben.
Szeretnék azoknak a kedves, és magukkal szemben igényes vendégeiknek szakszerű útmutatást, segítséget és kellő mennyiségű hasznos információt nyújtani, akiknek már sikerült pozitív irányban változtatni az életvitelükön, és azoknak is, akik még az elhatározás előtt állnak.
Ahhoz, hogy elhatározásunk ne csak múló fellángolás legyen, szükségünk van bizonyos célok kitűzésére, melyek lehetnek speciális egyéni célok, valamint általános edzéscélok.
A rövid távú célokat napokban és hetekben, esetleg egy-két hónapban, a középtávúakat hónapokban, a hosszú távúakat, pedig években mérhetjük. Mindezekre azért van szükség, hogy apró lépésekkel, de magabiztosan érjünk el oda, ahova egy nagy ugrással valószínűleg nem sikerülne eljutnunk. A sok kihívás sikeres teljesítése lelkesedést és kitartást ad távoli, elérhetetlennek tűnő feladat teljesítéséhez, növeli önbizalmunkat és átsegít bennünket a holtpontokon.
A reális céljaink kitűzése után kritikus pont az edzés vagy életmód tervezés során: szembenézni jelenlegi állapotunkkal. Van, aki egészségügyi problémáját, van, aki valós vagy képzelt túlsúlyát takargatja, a sportolók, pedig stagnáló edzettségi szintűkkel vagy az esetleges túledzettséggel nem mernek szembesülni.

 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Contact and open hours

M o n d a y 07:00 - 22:00
T u e s d a y 07:00 - 22:00
W e d n e s d a y 07:00 - 22:00
T h u r s d a y 07:00 - 22:00
F r i d a y 07:00 - 22:00
S a t u r d a y 09:00 - 16:00
S u n d a y 09:00 - 14:00

XXL Fitness Wellness Központ Latest News

XXL Fitness Wellness Központ - AYCM S 2014

Teljesítmény centrikus, rohanó világunkban egyre kevesebb időt szánunk önmagunkra- egészségünk megőrzésére, teljesítőképességünk fejlesztésére, a testi és szellemi kikapcsolódásra. Az elhatározás m