Westfit Gym Open

Budapest VI | Jókai utca 15.
Enter with
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
package
Join this facility for only 12.900 HUF

Services provided

Fitness
Fitness

Rate the facility

4.1 / 5

About

Termük 2015 júliusában nyitott az Oktogon és a Nyugati pályaudvar között félúton, a Teréz körúttal párhuzamos Jókai utcában. A régebben igen népszerű, három szintes edzőterem korábban Dávid Fitness néven üzemelt.

Az emeleten a szabad súlyok és gépek kaptak helyet, a földszinten kardió részleget alakítottak ki, a harmadik szinten az aerobic terem kapott helyet.

Az edzőterem szintenkénti tagolódása és a gépek elosztása lehetővé teszi, hogy minden réteg megtalálja a számára szimpatikus edzési lehetőségeket.

Kezdők számára a funkcionálisan tökéletes kialkítású, egyszerűen használható Technogym és Cybex kardió és erősítő gépek állnak rendelkezésre. Haladó vendégeiket rengeteg szabad súly (kézisúlyzók 1-50 kg-ig), erőkeret és felhúzáshoz külön kialakított rész várja. Vannak továbbá jógamatracok, bokasúlyok, kicsi súlyzók.

A recepción táplálékkiegészítők széles választéka várja vendégeiket: fehérjeturmixok, edzés előtti energizálók, egyéb speciális kiegészítők. Kínálatukhoz természetesen a Powerade és a víz is hozzátartozik.

Nagy hangsúlyt fektetnek a terem tisztaságának és igényességének fenntartására, beleértve a wcket és zuhanyzókat.
Edzőik szívesen segítenek mindenkinek, teljesen kezdő vendégeiknek díjmentesen bemutatják a gépek használatát (időpont egyeztetése szükséges!).

Személyi edzés, edzéstervezés, étrend, táplálékkiegészítők használatával kapcsolatos tanácsok - keresd fel bátran a számodra szimpatikus edzőt.

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Contact and open hours

M o n d a y 06:00 - 22:00
T u e s d a y 06:00 - 22:00
W e d n e s d a y 06:00 - 22:00
T h u r s d a y 06:00 - 22:00
F r i d a y 06:00 - 22:00
S a t u r d a y 08:00 - 20:00
S u n d a y 08:00 - 20:00