Wefit WALKenergie & Fitness See timetable

Szigetszentmiklós | Bajcsy-Zsilinszky utca 35.
Enter with
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
package
Join this facility for only 13.900 HUF

Services provided

WALKenergie
WALKenergie

Rate the facility

5 / 5

Comment

Az edzésekre előzetes bejelentkezés szükséges a +36 20 561 4120-as telefonszámon.

About

A WALKenergie program megszületésének alapja az edzőtermek leginkább használt eszköze a futópad volt. A cél egy olyan csoportos, edzői irányítással végzett edzésmódszer megalkotása, mely igen széles tömegeket mozgat meg.Az ötlet Olaszországból származik, ahol ez a fajta csoportos mozgásforma már évek óta tombol.Magyarországon 2011. októberében nyílt az első WALKenergie terem. Azóta már több fitnesz terem kínálatában fellelhető a WALKenergie program, amelyet kizárólag WALKenergie gépeken végezhetünk.Ezen edzésmódszer sikerének alapja a szakképzett oktatók, illetve a professzionális WALKenergie gyaloglógépek.

Ma már mindeni tudja, hogy a megfelelő mennyiségű mozgás az egészség fenntartásának egyik pillére.Sajnos azonban leginkább a mozgásszegény életmód a jellemző.Ennek számos oka van, de többek közt visszatartó erő a legtöbb ember számára, hogy a futás, az aerobik vagy az edzőtermi gyakorlatok komoly izomlázat, nem ritkán sérülést váltanak ki a lelkes kezdőknél, ami végleg elveszi kedvüket a sportolástól. Mások pedig rengeteg mozgásformát kipróbálva, nem igazán találták meg a számukra leginkább megfelelő, élvezetes vagy hatékony mozgást.
 
Számos kutatás bizonyította már a gyaloglás előnyeit.
 
Gyalogolni mindenki tud! Tömegesen alkalmazható és hatékony fegyver, különböző betegségek megelőzésében.Különösen előnyös és ideális a gyaloglás azok számára, akik életükben soha, vagy évek óta nem végeztek rendszeres testedzést, viszont szakítani akarnak ellustult életmódjukkal és szeretnénk ezen változtatni. Ugyanis a gyaloglás nem csak sokkal egészségesebb a futásnál, de alkalmazásával gyorsabban is fogyunk. A gyaloglás szinte semmilyen kockázattal nem jár, viszont számos előnye van.
 
A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.
 

Contact and open hours

M o n d a y órarend szerint
T u e s d a y órarend szerint
W e d n e s d a y órarend szerint
T h u r s d a y órarend szerint
F r i d a y órarend szerint
S a t u r d a y órarend szerint
S u n d a y órarend szerint

Wefit WALKenergie & Fitness Latest News

Wefit Walkenergie & Fitness - Új AYCM elfogadóhely

Imádjuk, hogy Klubtagjaink a legváltozatosabb mozgásformák között választhatnak, amikor sportolni szeretnének. A walkenergie egy könnyen elsajátítható, ám néha kifejezetten nehéz edzésfajtára épül,

Wefit Walkenergie & Fitness - Új AYCM elfogadóhely

Imádjuk, hogy Klubtagjaink a legváltozatosabb mozgásformák között választhatnak, amikor sportolni szeretnének. A walkenergie egy könnyen elsajátítható, ám néha kifejezetten nehéz edzésfajtára épül,