Vitorlás bérlés a Balatonon Closed

Balatonlelle | Móló sétány (Bahart kikötő)
Enter with
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
cards
Join this facility for only 9.900 HU

Services provided

Vitorlázás
csoportos vitorlás bérlés / csoportos vitorlázás / vitorlázás

Rate the facility

2.31 / 5

Comment

Available between 1st of April and 1st October.
Small boat rental is free of charge for AYCM Club members. For people without AYCM SportPass the renting fee for 1 hour is 1.500 HUF, for 3 hours 4.000 HUF.1-hour sailing instruction: 3.000 HUF.  Reservation is required for small boat rental at least 1 day before usage with Tamás Heinemann: +36 20 555 3020.
                                                               
A 10-person group sailing, (max 10 people) for the All You Can Move members the renting is gratis as 1.500,-HUF discount is provided from the rental price, those who do not own AYCM SportPass, the remaining price of the rent has to be paid. 1 hour group sailing with the captain is 15.000,- HUF, while the 3 hour is 30.000,-HUF and the 1 day tour sailing with the captain costs 50.000,-HUF.
Reservation is required for small boat rental at least 2-3 days before usage with Tamás Heinemann: +36 20 555 3020.

About

Kishajó bérlés és csoportos vitorlázás igénybevétele AYCM SportPass-szal.

Április 1-től október 1 között

Küldetésük, hogy bárki számára elérhetővé tegyék a vitorlázás élményét, minőségi szolgáltatást kínálva megfizethető áron, a vendégeik maximális elégedettségéért.

Alapvető céljuk a vitorlázás népszerűsítése, megismertetése, elérhetővé tétele a szélesebb közönség számára is. Telephelyünk Balatonlellén található, és itt kínálják a vitorlázási lehetőséget is. A Kikötő könnyen elérhető szárazföldön az ország bármely pontjáról gépjárművel és vonattal valamint vízen a Balaton hajójárataival egyaránt.

Jelenleg 3 fő területen kínáljuk szolgáltatásunkat, melyeknek köre folyamatosan bővül:
1, Optimist vitorlás kishajó bérlés
Felnőttek ill. gyermekek által egyedül kényelmesen kezelhető, 1 személyes kishajó (Optimist) bérlését kínálnak nagyon kedvező feltételekkel. A kishajó használatához nem szükséges hatósági engedély. A gyakorlatlan bérlők számára a hajók használatához a helyszínen iránymutatást adnak, sőt igény esetén oktatáson való részvételre is van lehetőség.

2, Csoportok vitorláztatása a Balatonon
A vitorlázás iránt érdeklődő, de saját magukban az egyéni vitorlázáshoz elszántáságot még nem érző vendégeik számára szeretnének élményt nyújtani és megszerettetni velük ezt a csodálatos sportot. Nagyobb méretű (30-31 láb hosszúságú) vitorlás kishajóinkkal vállalják csoportok vitorláztatását. A hajók max. 6 -10 személy befogadására alkalmasak. Főképpen csoportok jelentkezését várják, de egyénileg is csatlakozhat bárki egy csoporthoz. A hajókat profi Kapitányok vezetik, akik a lehetőségekhez és igényekhez képest bevonják a résztvevőket is a vitorlázás műveleteibe és közben élménybeszámolókat tartanak a vitorlázás, vitorlás versenyzés szépségeiről.
 

3, Rendezvények szervezése
A vitorlázáshoz kapcsolódó, annak sajátos hangulatát felhasználó különféle rendezvényeket szerveznek a szezon során, melyekre egyénileg is tudnak jelentkezni az érdeklődők. Ezen rendezvények részvételi díja esetenként kerül megállapításra. Például:
- Borkóstolóval egybekötött élményvitorlázás
- Élőzenés vitorlázás a Balaton közepén
- Naplementenéző vitorlázás
- És még sok más esemény, amelyről a FB oldalunkon folyamatos tájékoztatást adunk.
Az AYCM kártyatulajdonosok részére a kártya használatával fejenként 1 000 Ft –ot beszámítanak a részvételi díjba, a fennmaradó összeget kell csupán kifizetni a helyszínen.

Elérhetőségeik:

Heinemann Tamás
Vitorlázunk Kft. Ügyvezető Igazgató
Telefon: +36 20 555 3020
Email: [email protected]

Kócza Gábor
Vitorlás Kapitány
Telefon: +36 20 823 5578
Email: [email protected]

 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Contact and open hours

M o n d a y 10:00 - 18:00
T u e s d a y 10:00 - 18:00
W e d n e s d a y 10:00 - 18:00
T h u r s d a y 10:00 - 18:00
F r i d a y 10:00 - 18:00
S a t u r d a y 10:00 - 18:00
S u n d a y 10:00 - 18:00

Vitorlás bérlés a Balatonon Latest News

Vitorlázz mostantól M-es kártyáddal a Balatonon!

Nagyszerű lehetőség, mely már M-es AYCM SportPass-szal elérhető! Kishajó bérlés és csoportos vitorlázás igénybevétele AYCM SportPass-szal. Április 1-től október 1 között Küldetésük