Victory Pilates Stúdió Open

Budapest XI | Ménesi út 80.
Enter with
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
package
Join this facility for only 19.900 HUF

Services provided

Grouped exercise / Yoga / Pilates
jóga / meditáció / pilates

Rate the facility

5 / 5

Comment

Reservation is necessary via its website: http://victorypilates.hu/calendar-date.

About

Mire jó a Pilates?

A Pilates-módszer anatómiai elemzések alapján összeállított testformáló rendszer. Mesteri módon szálkásítja az izomzatot, légzéstechnikájára figyelve kikapcsoljuk mindennapos problémáinkat és teljes mértékben testünkre, lelkünkre, egészségünkre figyelünk. Mélyen fekvő és felületes izmainkat egyaránt átdolgoztatjuk hát-és derékfájásunkat korrigálva, hasunkat kockássá varázsolva, úszóguminkat a tenger mélyére dobva.

A Pilates-módszer egyedisége abban rejlik, hogy nyújtja és erősíti az izomzatot. Így izületeink nem lesznek túlnyújtva, sem izmaink legyengülve, hanem a nyújtást-erősítést a legoptimálisabb arányban adagoljuk a testünknek.
Az 5 Alapelvvel megismerkedve (3 dimenziós légzés-Mély hasizom használat, Medence beállítások, Bordakosár helyzete, A lapocka mozgása és stabilizációja, Nyak-és fejtartás) mindenki lépésről lépésre haladva sajátíthatja el a gyakorlatrendszert, ami, ha jó Pilates-trénerhez kerül, élete szerves, elengedhetetlen részévé válik.

Hiszen a legtöbben csodálatosan érzik magukat a testükben az órák után, feltöltődnek, lenyugszanak és kiegyensúlyozottan távoznak, alig várva a következő órát. Természetesen mindenki vágyik az újra és újra kivirágzó testi-lelki egyensúlyra!

A Pilates-módszer a test átdolgoztatásának legkellemesebb és legsokoldalúbb tárháza. A talajgyakorlatokkal történő alapozás után Reformer, Cadillac, Stability Chair és V2Max gépeken dolgozhatunk. A talajon Fitnesz-labdával, Fitnesz-karikával, gumiszalaggal, súlyokkal, Bosu-val, Dyner-rel Foam Roller-lel és számos egyéb kiegészítővel tesszük izgalmassá a gyakorlatokat. A talaj-és gépgyakorlatok hatékonysága hihetetlenül jó, mert a mélyizmok folytonos karbantartása mellett mindig másképpen dolgoztatják az izmokat az eszközökből eredő ellenállások és gravitáció tényezőivel mesés játékot játszva.

Vágytál valaha arra, hogy tökéletes formába kerülj gyötrelmes fogyókúra és ezerszer ismételt unalmas gyakorlatok nélkül?
Fontosnak tartod, hogy ne egy felröppenő majd lehulló új módszert próbálj ki? Akkor válaszd a jóga révén több ezer éves alapokra helyeződő, a tánc révén kiemelkedően jó testtartást adó, a torna révén jó kondíciót biztosító PILATES-MÓDSZERT!!!

Itt az ideje, hogy csúcsformába kerülj és maradj egész életedben, megtalálva a mozgás leírhatatlan örömét!!!

 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

 

 

Contact and open hours

M o n d a y 08:00 - 20:00
T u e s d a y 08:00 - 20:00
W e d n e s d a y 08:00 - 20:00
T h u r s d a y 08:00 - 20:00
F r i d a y 08:00 - 20:00
S a t u r d a y 08:00 - 19:00
S u n d a y 08:00 - 19:00