Thor Gym Újbuda Open

Budapest XI | Nándorfejérvári út 40.
Enter with
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
package
Join this facility for only 12.900 HUF

Services provided

Cross training / Grouped exercise / Fitness / Funkcionális edzés
CrossFit / erősítés / Fitness / kettlebell / thor beavatás / TRX

Rate the facility

4.62 / 5

Comment

AYCM SportPass-szal Athletic body, Thor beavatás és az Open Gym vehető igénybe. A Klubtagok számára plusz bérlet vásárlása szükséges az UST edzésekre, melynek díja 10.000,- Ft, amellyel korlátlan belépésre jogosultak az adott hónapban.

About

Az elmúlt két évben átalakult az konditermi edzések világa, bár még mindig a testépítés a legnépszerűbb a mozogni vágyók körében, de megfigyelhető az orosz és amerikai trendek térnyerése.
·    Az orosz irányvonalat követve ezrek kezdtek el KETTLEBELL-ezni és csinálják kitartóan mai napig. Rengeteg terem fellelhető ahol csupán egy vasgolyó és egy edző segítségével edzheted a tested, általában csoportos edzés formában érhető el.
·    Az amerikai hatásoknak engedve pedig rengetegen teszik le voksukat a CROSSFIT mellett. Aki már látta a Crossfit games-et annak nem kell bemutatni, hogy miért. Aki még nem látta azoknak csak annyit lehet mondani, hogy az atlétikus, erős, szálkás külső csak egy mellékhatása az edzésformának, de a középpontban az erő, kitartás és ügyesség van.

Ezeket a változásokat felismerő és segítő partnerünk a THOR GYM. Egy hely ahol megtalálhatjátok mindkét irányzat edzéseit. Sőt a Thorban nemcsak külföldi ezések másolása folyik, hanem a régi idők edzésit és az új irányzatokat összekovácsolva olyan edzéseket probálhattok ki, ahol garantált a sérülésmentes fejlődés, a folyamatos szakmai felügyelet és a rég áhított alak elérése. Mindez köszönhető annak a rendszernek amit ők dolgoztak ki, amely 2 lépésből áll.

1 LÉPÉS: ÁLLAPOTFELMÉRÉS
-    az első találkozás alkalmával előre egyeztetett időpontra fogsz menni. Már várni fognak és egy állapotfelmérés során megnézik az erősségeidet és gyengeségeidet, (izomegyensúly meghatározása, szimmetria vizsgálat, mobilizáció ellenőrzés, eszköz- és mozgás technikák ismerete). Majd átbeszélitek, hogy milyen céljaid vannak. Ezek alapján javasolni fognak egy csoportot, amely a legjobban szolgálja a fejlődésed.


2. LÉPÉS: CSOPORT KIVÁLASZTÁSA

THOR BEAVATÁS
Ezt a bevezető kurzust azok számára hozták létre, akik az edzéstervezésben és eszközök használatában kevés jártassággal bírnak. Cél az erőfejlesztés, a testtudat, a koordináció és a kondíció javítása. A résztvevők két hónap alatt elsajátítják az eszközök biztonságos használatát, valamint bepillantást nyernek az edzéstervezésbe is, annak érdekében, hogy a későbbiekben önállóan, saját edzéstervet is összeállíthassanak. Mivel főként kezdőknek és újra kezdőknek javasolt a program ezen szakasza ezért heti kettő edzés javasolt ebben a szakaszban mely 8 hét után 3 edzésre vált. Ezzel is erősítve a sikerélményeket és a sport szeretetének átadását a keserves mókuskerékharc helyett. Amennyiben valakinek kevés ez a mozgás akkor az edző a már ismert feladatok tükrében egyéni edzéstervet ír.


ATHLETIC BODY
A Thor beavatásban megtanult ismeretek bővítése, ismétlése. Az atléta ekkor már ismeri az alapgyakorlatokat, biztonságosan használja a terem eszközeinek többségét, akár önállóan is. Ezt a tudást elmélyítve heti 3 edzéssel, egyre nagyobb kihívásokat keresve és teljesítve haladhatnak résztvevők. Mind a kondiciónális képességek, mint az erőfejlesztés jelentős hangsúlyt kap.


UST
Itt a hangsúly az erőn, kondicionáláson, és az erő-állóképesség fejlesztésén van. A biztonsággal használt eszközök és megfelelően elsajátított gyakorlatok, jól felépített intervallum- vagy köredzésekké alakulnak, embert próbáló komplexek feladatsorok várnak minden alkalommal. Ez messzemenően fokozza az anyagcserét, megdolgozza a kardiovaszkuláris rendszert és az oxigénfelvevő rendszert.


CROSSFIT ROOKIE
Ebben a csoportban a Crossfit edzésrendszer alap mozgásainak megtanulása a cél. Főszerepben a gimnasztika és torna elemek. Minden edzés alkalmával más terhelést kap az idegrendszer, ezzel kikerülve, hogy a szervezetünk hozzászokjon egy - két terheléshez. Az edzések során az atléták, progresszívan felépített sémák alapján tanulják meg a mozgások helyes kivitelezését.


CROSSFIT PRO
A korábban már megtanult alapok alkalmazásával olyan napi feladatsorok teljesítése a cél amely komlexen fejleszti képességeinket.


POWERBUILDER TRAINING SYSTEM
E kurzus célja, hogy az izmosodni vágyók számára egy, a hagyományos konditermi edzéseknél jobb alternatívát biztosítson. Amit várhatsz: izomtömeg- és erőnövelés testazonos módszerekkel, sérülésmegelőzés, mozgás tanítás, csapatszellem. Ezezn edzéseink fél-privát keretek között kerülnek lebonyolításra, mely 4-6 fő egyidejű edzését jelent.


A szakember csak javasol edzésformát vagy csoportot de a döntés mindig a tiéd!!!

- te döntesz, hogy tetszik-e neked az általa javasolt tematika
- te döntesz, hogy otthon nézed a tv-t vagy szentelsz heti 2-3 órát az egészségednek
- te döntesz, hogy használod most a bérletet vagy 1o év múlva kiváltod a vényedet…
 

 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Contact and open hours

M o n d a y 06:00 - 23:00
T u e s d a y 06:00 - 23:00
W e d n e s d a y 06:00 - 23:00
T h u r s d a y 06:00 - 23:00
F r i d a y 06:00 - 23:00
S a t u r d a y 08:00 - 20:00
S u n d a y 08:00 - 20:00

Thor Gym Újbuda Latest News

Thor Gym - AYCM M 2014

Athletic body, Thor beavatás, terem használat vehető igénybe a létesítményben AYCM SportPass-szal. Ez egy olyan edzés, mikor megmutatják, hogy az eszközöket hogyan kell használni a tested tökéletes

Az AYCM és a THOR GYM elhozta az Európabajnokot!

 

THOR GYM - Te is lehetsz edző! - AYCM kártyával kedvezményes részvétel!

TE IS LEHETSZ EDZŐ

Thor BEAVATÁS, THE RECRUIT ENGLISH language course

We create the well known course "Beavatás" in ENGLISH language for english speaking guests. What is “BEAVATÁS”? “BEAVATÁS” means initiation or RECRUIT. It is an eight weeks long intro

Thor Gym - AYCM M 2014

Athletic body, Thor beavatás, terem használat vehető igénybe a létesítményben AYCM SportPass-szal. Ez egy olyan edzés, mikor megmutatják, hogy az eszközöket hogyan kell használni a tested tökéletes

Az AYCM és a THOR GYM elhozta az Európabajnokot!

 

THOR GYM - Te is lehetsz edző! - AYCM kártyával kedvezményes részvétel!

TE IS LEHETSZ EDZŐ

Thor BEAVATÁS, THE RECRUIT ENGLISH language course

We create the well known course "Beavatás" in ENGLISH language for english speaking guests. What is “BEAVATÁS”? “BEAVATÁS” means initiation or RECRUIT. It is an eight weeks long intro