Thor Gym Óbuda Closed

Budapest III | Bogdáni út 1
Enter with
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
package
Join this facility for only 12.900 HUF

Services provided

Grouped exercise
thor beavatás

Rate the facility

4.75 / 5

Comment

AYCM SportPass-szal Athletic body, Thor beavatás és az Open Gym vehető igénybe. A Klubtagok számára plusz bérlet vásárlása szükséges az UST edzésekre, melynek díja 10.000,- Ft, amellyel korlátlan belépésre jogosultak az adott hónapban.

About

Az elmúlt két évben átalakult az konditermi edzések világa, bár még mindig a testépítés a legnépszerűbb a mozogni vágyók körében, de megfigyelhető az orosz és amerikai trendek térnyerése.
·    Az orosz irányvonalat követve ezrek kezdtek el KETTLEBELL-ezni és csinálják kitartóan mai napig. Rengeteg terem fellelhető ahol csupán egy vasgolyó és egy edző segítségével edzheted a tested, általában csoportos edzés formában érhető el.
·    Az amerikai hatásoknak engedve pedig rengetegen teszik le voksukat a CROSSFIT mellett. Aki már látta a Crossfit games-et annak nem kell bemutatni, hogy miért. Aki még nem látta azoknak csak annyit lehet mondani, hogy az atlétikus, erős, szálkás külső csak egy mellékhatása az edzésformának, de a középpontban az erő, kitartás és ügyesség van.

Ezeket a változásokat felismerő és segítő partnerünk a THOR GYM. Egy hely ahol megtalálhatjátok mindkét irányzat edzéseit. Sőt a Thorban nemcsak külföldi ezések másolása folyik, hanem a régi idők edzésit és az új irányzatokat összekovácsolva olyan edzéseket probálhattok ki, ahol garantált a sérülésmentes fejlődés, a folyamatos szakmai felügyelet és a rég áhított alak elérése. Mindez köszönhető annak a rendszernek amit ők dolgoztak ki, amely 2 lépésből áll.

1 LÉPÉS: ÁLLAPOTFELMÉRÉS
-    az első találkozás alkalmával előre egyeztetett időpontra fogsz menni. Már várni fognak és egy állapotfelmérés során megnézik az erősségeidet és gyengeségeidet, (izomegyensúly meghatározása, szimmetria vizsgálat, mobilizáció ellenőrzés, eszköz- és mozgás technikák ismerete). Majd átbeszélitek, hogy milyen céljaid vannak. Ezek alapján javasolni fognak egy csoportot, amely a legjobban szolgálja a fejlődésed.


2. LÉPÉS: CSOPORT KIVÁLASZTÁSA

THOR BEAVATÁS
Ezt a bevezető kurzust azok számára hozták létre, akik az edzéstervezésben és eszközök használatában kevés jártassággal bírnak. Cél az erőfejlesztés, a testtudat, a koordináció és a kondíció javítása. A résztvevők két hónap alatt elsajátítják az eszközök biztonságos használatát, valamint bepillantást nyernek az edzéstervezésbe is, annak érdekében, hogy a későbbiekben önállóan, saját edzéstervet is összeállíthassanak. Mivel főként kezdőknek és újra kezdőknek javasolt a program ezen szakasza ezért heti kettő edzés javasolt ebben a szakaszban mely 8 hét után 3 edzésre vált. Ezzel is erősítve a sikerélményeket és a sport szeretetének átadását a keserves mókuskerékharc helyett. Amennyiben valakinek kevés ez a mozgás akkor az edző a már ismert feladatok tükrében egyéni edzéstervet ír.


ATHLETIC BODY
A Thor beavatásban megtanult ismeretek bővítése, ismétlése. Az atléta ekkor már ismeri az alapgyakorlatokat, biztonságosan használja a terem eszközeinek többségét, akár önállóan is. Ezt a tudást elmélyítve heti 3 edzéssel, egyre nagyobb kihívásokat keresve és teljesítve haladhatnak résztvevők. Mind a kondiciónális képességek, mint az erőfejlesztés jelentős hangsúlyt kap.


UST
Itt a hangsúly az erőn, kondicionáláson, és az erő-állóképesség fejlesztésén van. A biztonsággal használt eszközök és megfelelően elsajátított gyakorlatok, jól felépített intervallum- vagy köredzésekké alakulnak, embert próbáló komplexek feladatsorok várnak minden alkalommal. Ez messzemenően fokozza az anyagcserét, megdolgozza a kardiovaszkuláris rendszert és az oxigénfelvevő rendszert.


CROSSFIT ROOKIE
Ebben a csoportban a Crossfit edzésrendszer alap mozgásainak megtanulása a cél. Főszerepben a gimnasztika és torna elemek. Minden edzés alkalmával más terhelést kap az idegrendszer, ezzel kikerülve, hogy a szervezetünk hozzászokjon egy - két terheléshez. Az edzések során az atléták, progresszívan felépített sémák alapján tanulják meg a mozgások helyes kivitelezését.


CROSSFIT PRO
A korábban már megtanult alapok alkalmazásával olyan napi feladatsorok teljesítése a cél amely komlexen fejleszti képességeinket.


POWERBUILDER TRAINING SYSTEM
E kurzus célja, hogy az izmosodni vágyók számára egy, a hagyományos konditermi edzéseknél jobb alternatívát biztosítson. Amit várhatsz: izomtömeg- és erőnövelés testazonos módszerekkel, sérülésmegelőzés, mozgás tanítás, csapatszellem. Ezezn edzéseink fél-privát keretek között kerülnek lebonyolításra, mely 4-6 fő egyidejű edzését jelent.


A szakember csak javasol edzésformát vagy csoportot de a döntés mindig a tiéd!!!

- te döntesz, hogy tetszik-e neked az általa javasolt tematika
- te döntesz, hogy otthon nézed a tv-t vagy szentelsz heti 2-3 órát az egészségednek
- te döntesz, hogy használod most a bérletet vagy 1o év múlva kiváltod a vényedet…
 

 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

 

Contact and open hours

M o n d a y 06:00 - 22:30
T u e s d a y 06:00 - 22:30
W e d n e s d a y 06:00 - 22:30
T h u r s d a y 06:00 - 22:30
F r i d a y 06:00 - 22:30
S a t u r d a y 08:00 - 20:00
S u n d a y 08:00 - 20:00