Team Fitness - Keleti Andrea Tánciskola tánc foglalkozásai See timetable

Budapest III | Rákóczi utca 36.
Enter with
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
package
Join this facility for only 7.900 HUF

Services provided

Dance
társastánc

Rate the facility

5 / 5

Comment

For dance classes +1100 HUF extra fee have to be paid.

About

III. kerületben a “Szentendrei úton” található Csillagvár Üzletközpont I. emelén található Óbuda legnagyobb fitness, aerobik és tánc terme. Mely hivatalosan a 1039 Budapest, Rákóczi utca 36. szám alatt található.

Ingyenes extra szolgáltatások: gyermekmegőrző, értékmegőrző, Wi-Fi.
 

Tanfolyamok felnőtteknek

Kezdő társastánc felnőtteknek

Kezdő tánctanfolyamokon szeretettel várnak mindenkit, aki elhatározta, hogy megtanul táncolni, de még sohasem próbálta és azokra is számítanak, akik csupán egy jó társaságra vágynak. A korosztály nem akadály. Tánccsoportjaikhoz pár nélkül is bátran lehet csatlakozni. A jelentkezéseket az [email protected] e-mail címen várják!

Felnőtt Kezdő

Péntekenként 18:00-19:30 óráig   
Hétfőnként 19:30-21:00 óráig      
Vasárnaponként 16:00-17:30 óráig        

 

Haladó társastánc felnőtteknek

Tánciskolájukban különböző szintű haladó tánccsoportok is működnek. Van, ami csak néhány hónapja indult és olyan is, ami már 1-2 éve működik. Sőt, aki versenyző szintű hobbi tanfolyamot keres, az is találhat magának egy-egy fantasztikus csapatot, budai és pesti helyszíneiken. A megfelelő csoport kiválasztásához szeretnének személyesen segíteni, ezért kérik, hogy hívd a 06 309326-430-as telefonszámot, vagy írjon az [email protected] e-mail címre.

Az új jelentkezőknek e-mail-ben segítenek kiválasztani a megfelelő csoportot.

 

Öltözék: Az órára kényelmes utcai ruhát és cipőt javasolnak, mindenkinek olyat, amiben jól érzi magát. Átöltözésre van lehetőség. A termek légkondicionáltak.

Az azonos szinten lévő csoportjaik átjárhatóak, ugyanazzal a bérlettel más időpontban lévő órára is be lehet menni ha egy kis plusz gyakorlásra vágysz, vagy lemaradást szeretnél pótolni vagy egyszerűen szeretnél még egy kicsit jó hangulatban kellemes zenére mozogni.

Kezdő tanfolyamokon mindenki elsajátíthatja a legszükségesebb társastáncok leghasznosabb alaplépéseit.

Nagyjából 2 hónap alatt  megtanulhatjátok a rock'n'roll legegyszerűbb motívumait, valamint a mambó legkönnyebb figuráit. (A mambó a manapság rendkívül népszerű salsa egyszerűbb zenei és lépésváltozata.) Felidézik a keringőt, amit valószínűleg már sokan táncoltatok például a szalagavatón, és ami nélkülözhetetlen egy báli szezonban. Rendkívül izgalmas a cha-cha-cha, és a lassú táncok leghangulatosabbika a négyszögrumba, ezért a kezdő tánciskolásaiknak ezekből is tanítanak néhány könnyen elsajátítható kombinációt.

Természetesen ahhoz, hogy valaki valóban a táncparkett ördöge lehessen, ennél egy kicsit több időre is szüksége van, így minden kezdő táncosuknak örömmel biztosítják a lehetőséget tánctudásuk további bővítésére, új táncok megismerésére és például a férfiaknak a táncpartner vezetésével kapcsolatos titkok felfedezésére.

Minderre középhaladó és haladó csoportjaikban nyílik lehetőség.

Nem számít ha valaki az elején úgy érzi, csak két bal lába van. Tánciskolai anyagukat hosszú évek tapasztalata alapján úgy állították össze, hogy az mindenki számára egyszerű és jól érthető legyen, és az órákon mindig rengeteg lehetőség van az új lépések ismétlésére, gyakorlására.

Mindemellett érzik, hogy nem csak a tánc, hanem a jó hangulat, a kellemes társaságban eltöltött kikapcsoló szórakozás, ami mindenkinek a legjobban hiányzik. Ezért igyekeznek sok olyan programot szervezni, ami lehetőséget nyújt egy kis lazításra, ismerkedésre.

Ezekről a programokról részletesen a hírek oldalon olvashattok.

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Contact and open hours

M o n d a y órarend szerint
T u e s d a y órarend szerint
W e d n e s d a y órarend szerint
T h u r s d a y órarend szerint
F r i d a y órarend szerint
S a t u r d a y órarend szerint
S u n d a y órarend szerint