Team Fitness - fitnesz terem, csoportos óra Closed

Budapest III | Rákóczi utca 36.
Enter with
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
cards
Join this facility for only 7.500 HUF

Services provided

Cardio / Cross training / Grouped exercise / Fitness / Yoga / Combat sports / Pilates / Spinning / TRX
aerobic / alakformálás / body art / cardio / cross training / CrossFit / Csoportos óra / erősítés / fit-fight / Fitness / gerinctréning / hatha jóga / hot iron / jóga / kangoo / kondi step / pilates / spinning / step kondi / TRX / walk energie / zumba

Rate the facility

4.68 / 5

About

Tökéletes vagy! Ők bebizonyítják a Team Fitnessben.

Ha minden vágyad, hogy idén nyáron bókokban és elismerésekben dúskálj, bemutatjuk az átalakulásod  legtökéletesebb helyszínét: Team Fitness!
Mi nők, sohasem vagyunk elégedettek az alakunkkal, mindig találunk rajta néhány „igazítani” valót. A Team Fitness –ben lehetőség nyílik többek között arra is, hogy egy teljes körű állapotfelmérést követően szakértők készítsék el a személyre szabott étrendet, edzéstervet a garantált fejlődésed érdekében, amitől majd mindenkinek leesik az álla.
 
Óbuda legnagyobb, 8 éve működő fitness terme folyamatosan bővülő kardió-, és fitness parkkal, csoportos órákkal és több, mint 50 szolgáltatással várja a vendégeit. A Team Fitness innovátor. Egyediségét bizonyítja a mindig teltházas Walkenergie órák és a folyamatos szakmai fejlsztések.
Míg olvadnak le a kilók, a kicsiknek gyermekmegőrző, az apukáknak pedig crossfit biztosítja a kikapcsolódását. Az edzés utáni pihenésre pedig nagyszerű lehetőséget biztosít a Team Fitness SPA és Wellness részlege.

Itt az ideje, hogy a szebbik nem is bizonyítson! Légy részese ennek az inspiráló, egészséges csapatnak és keresd fel az alábbi oldalakat.

ALAPSZOLGÁLTATÁSAIK: kondicionáló, nyújtó és cardio részleg, 6 csoportos foglalkozásra alkalmas (aerobic, tánc, walkenergie, G-Flex) terem.

Ingyenes extra szolgáltatások: gyermekmegőrző, értékmegőrző, Wi-Fi.

Erősítésre és nyújtásra 52 db Life Fitness kondicionáló gép, cardio edzésre 22 db Life Fitness gép várja vendégeinket.

Csoportos foglalkozásokra 6 aerobic terem áll rendelkezésre.

 

 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Contact and open hours

M o n d a y 07:00 - 22:00
T u e s d a y 07:00 - 22:00
W e d n e s d a y 07:00 - 22:00
T h u r s d a y 07:00 - 22:00
F r i d a y 07:00 - 22:00
S a t u r d a y 08:00 - 20:00
S u n d a y 08:00 - 20:00

Team Fitness - fitnesz terem, csoportos óra Latest News

A TEAM FITNESS 2 újdonsággal is várja AYCM Klubtagjainkat!

TEAM FITNESS 2 újdonsággal is várja AYCM Klubtagjainkat! 1. Teremfoci A teremfoci pályán 3-4 fős csapatok versenghetnek egymással. Amennyiben hétvégén, vagy hétköznap este szeretnéd has

Team Fitness - AYCM S 2014

A III. kerületben a “Szentendrei úton” található Csillagvár Üzletközpont I. emelén található Óbuda legnagyobb fitness, aerobik és tánc terme, mely hivatalosan a 1039 Budapest, Rákóczi utca 36. szám