T-Rex Fitness See timetable

Budapest VIII | Kis Salétrom utca 2.
Enter with
 • XSMALL
 • SMALL
 • MEDIUM
 • LARGE
 • XLARGE
 • XXLARGE
package
Join this facility for only 10.900 HUF

Services provided

Cardio / Cross training / Fitness / Funkcionális edzés
cardio / cross training / Fitness / TRX

Rate the facility

4.32 / 5

Comment

A TRX és Crosstraining szolgáltatás eszközhasználati díj mellett érhető el a Klubtagok részére, mely ezen szolgáltatások igénybevétele esetén 300,- Ft/fő/belépés, 6 alkalmas eszközhasználati bérlet vásárlása esetén 1500,- Ft/fő/belépés, havi korlátlan eszközhasználati bérlet esetén 2500,- Ft/fő/belépés, mely a helyszínen fizetendő.

About

JÓGA

Az ősi, keleti filozófiák óriási hangsúlyt fektettek arra, hogy a lélek épülésével, építésével párhuzamosan a test, mint a lélek temploma is a legegészségesebb, legtökéletesebb formává alakuljon. Ezen filozófiák testesülnek meg a távol-keleti harcművészetekben csakúgy, mint az Indiában kialakult jógában. Ahogy tudjuk, a jóga többrétegű foglalkozás: egyszerre célja a test megerősítése a különböző pozíciók felvételével, a légzésünk - és izgatottságunk - feletti teljes kontroll és a szellemet, a gondolatokat lecsendesítő meditáció.

Próbáld ki Te is a jóga-élményt, sajátítsd el a jóga mögött megbúvó életfilozófiát. A T-Rex Fitnessben profi oktatók ismertetik meg Veled a hatha- és gerincjóga alapjait, így megtudhatod, pontosan mire és miért dolgozol rá. Emellett a stúdió is egy könnyen elérhető, belvárosi helyen van, hogy a megközelítése se növelje stressz-faktorod. A jóga elcsendesíti a háborgó elmét, relaxál és könnyít rajtad - próbáld ki, ismerkedj az érzéssel Te is!

 

PILATES

Válj erősebbé, és formáld hatékonyan alakodat!

Ha úgy érzed, nem vagy eléggé formában, és szeretnél tenni ez ellen, emellett szeretnéd, ha nem bántanának kellemetlen ízületi- vagy reumatikus fájdalmak, a Pilates-t neked találták ki!

A Pilates során végzett gyakorlatok által megnő az izmok és ízületek állóképessége, csökken a sérülékenységük és gyorsabbá válik a regenerálódásuk.

A torna nagyon hatékony a hát- és gerincpanaszok, reumatikus és ízületi betegségek megelőzésére, állapotuk javítására, emellett erős, szálkás izomzatot építhetünk vele. Segítségével formálhatod és feszesítheted feneked, csípődet, valamint a hasadat is!

 

TRX

Ha igazán hatékony edzésre vágysz, de nem neked találták ki a hagyományos fitnesztermek kondigépeit, akkor próbáld ki a TRX-et!

Napjainkban egyre jobban hódít a funkcionális tréning. Az a fajta edzésmódszer, melynek gyakorlatai a mindennapi életből vett mozdulatokból építkeznek. Jöhet a húzódzkodás a játszótéren, fekvőtámasz a kerti padon, a használható eszközök végeláthatatlan sorával. De most itt van még egy őrült és új eszköz, a TRX!

Mi is az a TRX?

A TRX® Suspension Trainer® az amerikai haditengerészet elit csapatától indult útjára, akik minden lehetőséget és pillanatot megragadtak, hogy testük és fittségi állapotuk csúcsformában tartsák. A TRX egy hordozható, felfüggeszthető funkcionális tréning eszköz, mellyel erődet, egyensúly-érzékedet, hajlékonyságodat, valamint az úgynevezett core izmok stabilitását egyaránt fejleszteni tudod. A fittségi állapot nem számít, bárki elkezdheti!

Mivel a gyakorlatok számtalan szögben végezhetők, az izolált mozdulatokkal szemben sokkal több izomrostot stimulálnak – így hatékonyabb lesz az edzésed. Az intenzív edzésnek köszönhetően felpörgeti az anyagcserét, ezáltal szép, esztétikus izmokat fejleszt.

Legyél kezdő vagy élsportoló, a gyakorlatokat a saját fittségi szintednek megfelelően tudod végezni a T-Rex Fitness edzőteremben, ahol kis csoportos TRX edzések várnak rád.

 

TRX-FIT

 • Személyi edző irányítja és segíti minden mozdulatodat
 • A funkcionális köredzés a TRX, Kettlebell és Crossfit elemeire épül
 • Saját testsúlyod segítségével dolgozol
 • Egyszerre több izmot dolgoztat meg
 • Az amerikai haditengerészet elit csapatától indult hódító útjára és jutott el a T-Rex Fitnessbe
 • Egyszerű, gyors és hatékony
 • Bárki elkezdheti, nem szükséges hozzá állóképesség
 • Egy átlagember és egy élsportoló edzésére is ugyanolyan alkalmas
 • Az óra 60 perces

 

 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Contact and open hours

M o n d a y 07:00 - 21:30
T u e s d a y 07:00 - 21:30
W e d n e s d a y 07:00 - 21:30
T h u r s d a y 07:00 - 21:30
F r i d a y 07:00 - 21:30
S a t u r d a y 07:00 - 21:00
S u n d a y Closed

T-Rex Fitness Latest News

NEW: T-REX FITNESS

Új létesítmény látogatható AYCM kártyával a 8. kerületben! T-rex fitness Hogy milyen kártyával edzhetsz náluk és pontosan hol található a terem? Itt nézd meg: http://allyoucanmove.hu/t-rex-fitn

T-REX Fitness - AYCM L 2014

JÓGA: Az ősi, keleti filozófiák óriási hangsúlyt fektettek arra, hogy a lélek épülésével, építésével párhuzamosan a test, mint a lélek temploma is a legegészségesebb, legtökéletesebb formává alakul

NEW: T-REX FITNESS

Új létesítmény látogatható AYCM kártyával a 8. kerületben! T-rex fitness Hogy milyen kártyával edzhetsz náluk és pontosan hol található a terem? Itt nézd meg: http://allyoucanmove.hu/t-rex-fitn

T-REX Fitness - AYCM L 2014

JÓGA: Az ősi, keleti filozófiák óriási hangsúlyt fektettek arra, hogy a lélek épülésével, építésével párhuzamosan a test, mint a lélek temploma is a legegészségesebb, legtökéletesebb formává alakul