T-Forma Fitness Closed

Debrecen | Mester utca 1.
Enter with
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
cards
Join this facility for only 7.500 HUF

Services provided

Cross training / Grouped exercise / Fitness / Pilates
aerobic / alakformálás / callanetics / CrossFit / Fitness / pilates / step aerobic / zumba

Rate the facility

5 / 5

About

Mindennapi rohanó életünkben egyre nagyobb szükség van egészségünk és kondíciónk megőrzésére. Gondolom azzal Ön is egyetért, hogy a megfelelőfizikális és mentális állapot nagyobb teherbírást, koncentráló képességet kiegyensúlyozottságot eredményez, amely elengedhetetlen a mai olykor-olykor embert nem kímélő rohanó világban. Ezen okok miatt ajánljuk az Ön számára fitness stúdiójuk szolgáltatásait. Stúdiójuk 10 éve törődik a Debrecenben és környékén élő hölgyek egészségével és alakjának formálásával, melyre büszkék az elért sikerek alapján. Jelenleg 500 négyzetméteren biztosítják vendégeik számára a városban egyedülálló szolgáltatások sokaságát.

Áraikat úgy alakították ki, hogy szolgáltatásaink mindenki számára elérhetőek legyenek. Létezik alkalmi bérlet, havi bérlet, negyedéves, féléves, éves bérlet, valamint napi belépőjegy.

Bízván abban, hogy sikerült felkelteni az érdeklődését és úgy érzi fontos, hogy kellő kiegyensúlyozottsággal végezze el minden napos feladatait, akkor keresse fel stúdiójukat és garantálják, hogy családias környezetben, szakképzett edzőgárdával, kedves kiszolgálással segítenek Önnek, hogy kitűzött céljait elérje.


Várják szeretettel!

 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért kérjük keressék fel a létesítményt!

Contact and open hours

M o n d a y 07:00 - 21:00
T u e s d a y 07:00 - 21:00
W e d n e s d a y 07:00 - 21:00
T h u r s d a y 07:00 - 21:00
F r i d a y 07:00 - 21:00
S a t u r d a y 10:00 - 19:00
S u n d a y 14:00 - 19:00

T-Forma Fitness Latest News

T-Forma Fitness - AYCM S 2014

Mindennapi rohanó életünkben egyre nagyobb szükség van egészségünk és kondíciónk megőrzésére. Gondolom azzal Ön is egyetért, hogy a megfelelő fizikális és mentális állapot nagyobb teherbírást, konc