Sunrise Beach Fitness Open

Budapest XIII | Süllő utca 8.
Enter with
 • XSMALL
 • SMALL
 • MEDIUM
 • LARGE
 • XLARGE
 • XXLARGE
cards
Join this facility for only 9.200 HUF

Services provided

Cardio / Cross training / Fitness / Ball games
cardio / cross training / Fitness / röplabda / strandfrizbi / strandkézilabda / strandkorfball / strandlabdarúgás / strandtenisz

Rate the facility

2.26 / 5

Comment

About

Egy különleges sport, egészség és rendezvényközpont, ahol egész éven át nyári hangulat fogad!
Fitness, TRX, homokos strandsport pályák és Beach Bar!

 

HOMOK SPORTOK A SUNRISE BEACH-EN!

AYCM SportPass-szal rendelkezők a kártyájuk használatával vehetik igénybe az alábbi sportokat:

 • Strandröplabda (4/6 max.10 fő) : A strandröplabda maga a frissesség és látvány, legyen szó a nyaralás közben összeálló amatőr játékról vagy akár profik gigászi küzdelmeiről. Ez nemcsak egy sport, ez egy életérzés.
 • Strandlabdarúgás (5 + 1 fő csapatonként) : Örömjátéknak indult, mára meghódította a világ homokját. Napjainkban a magyar strandfoci már a hetedik legeredményesebb nemzet Európában. A Fitbalance Beachen 1 teljes értékű, professzionális eszközökkel felszerelt pálya várja vendégeiket.
 • Strandtenisz (2/4 max. 6 fő) : A strandtenisz a strandröplabda pályán kisebb hálónál bebizonyítja, van alternatívája az ütős sportágaknak azok számára is, akik inkább tengerparti homokon ütnének egy csobbanás után.
 • Strandkézilabda (5 + 1 fő csapatonként) : A Fitbalance Beachen 4 teljes értékű, professzionális eszközökkel felszerelt pálya várja vendégeiket. Pörgés – forgás, lendület és figurázás. Befutó nyúl játékos és leszaladó kapus teszi érdekessé, kicsit mássá ezt a sportágat a terem kézilabdától, amiben egyaránt világnagyhatalomnak számítunk mindkét nemben.
 • Strandkorfball (5 + 1 fő csapatonként) : A korfball az egyetlen olyan csapatsportág, amelyben fiúk és lányok egy csapatban játszanak. A sportág strandra tervezett, ún. „beach korfball” változatában 2 fiú és 2 lány alkot egy csapatot. A cél, hogy a sportág egyedi szabályainak betartásával az focilabda méretű labdát a kosárba dobják.
 • Strandfrizbi (5 + 1 fő csapatonként) : A pálya két végén egy-egy célterület, úgynevezett zóna található. Mindkét csapat célja az, hogy úgy szerezzen pontot, hogy az egyik játékosa bedobja a korongot a támadott zónába, és ott egy csapattársa elkapja azt. A dobójátékos nem futhat a koronggal, de azt bármelyik irányba bármelyik csapattársának passzolhatja.

(Az alábbi strandsportok bevezetése folyamatban: strandbirkózás, strand boot camp, strandsumo. Érdeklődj a recepción)

 

 

Amennyiben nincs párod a csapatsportokra, de szívesen ellátogatnál hozzájuk, a foglalásról, és a bejelentkezésekről kérj tanácsot a recepción, ők biztosan segítenek edzőtársat találni.

Telefonszám: +36208495105

 

 

Sport, egészség és rendezvényközpont.
Fitness, Wellness, csoportos órák, egész évben egyedülálló nyári hangulat!

 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Contact and open hours

M o n d a y 06:00 - 22:00
T u e s d a y 06:00 - 22:00
W e d n e s d a y 06:00 - 22:00
T h u r s d a y 06:00 - 22:00
F r i d a y 06:00 - 22:00
S a t u r d a y 08:00 - 17:00
S u n d a y 08:00 - 17:00