Sugár Fitness Open

Budapest XIV | Örs vezét tér 24.
Enter with
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
cards
Join this facility for only 9.200 HUF

Services provided

Grouped exercise / Fitness / Yoga / Combat sports / Pilates / Spinning / Spinracing
aero-kickbox / aerobic / alakformálás / body art / boksz / dinamikus jóga / funkcionális tréning / gerinctréning / giryafit / hot iron / kondi / kondi step / pilates / spinning / spinracing / step aerobic / Stretching / zumba

Rate the facility

4.54 / 5

Comment

1 hour free parking is available.

About

Aerobic órákkal, fitness termi szolgáltatásokkal várnak Titeket a Sugár Üzletközpontban lévő igényes, modern termükbe.

2012 szeptemberében nyitotta meg kapuit a megújult Sugár Üzletközpontban, Budapest egyik legforgalmasabb csomópontján, az Örs Vezér terén. Kezdetben 550 m2-en, három aerobic teremmel, egy cardio részleggel várták az edzeni vágyókat, de a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően mára már közel háromszorosára bővültek, és többek között náluk található Budapest egyik legnagyobb aerobik terme, a Club Royal is.

Csoportos óráikat elhivatott, magasan képzett oktatók tartják, akik kora reggeltől késő estig állnak kedves vendégeik rendelkezésére. Több, mint 30 óratípussal, neves sztároktatókkal, akár 60 ember befogadására is képes aerobic teremmel,  26 kerékpárral és a legmodernebb hang- és fénytechnikával felszerelt Spinning teremmel, kibővített cardio, illetve erősítő részleggel várnak Titeket!

Céljuk, hogy a hozzájuk ellátogatók elégedetten, a mindennapi stressztől megszabadulva, jó kedvűen hagyják el fitness létesítményüket. A Sugár Fitness arculatának meghatározásában a fiatalos lendület mellett a visszafogott elegancia, a barátságos környezet és a világos, tágas terek megteremtése játssza a fő szerepet. Szolgáltatásaikba az ingyenesen elérhető Wifi, két teljesen új infraszauna és egy órányi ajándék parkolás is beletartozik.

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért kérjük keressék fel a létesítményt!

Contact and open hours

M o n d a y 06:00 - 22:00
T u e s d a y 06:00 - 22:00
W e d n e s d a y 06:00 - 22:00
T h u r s d a y 06:00 - 22:00
F r i d a y 06:00 - 22:00
S a t u r d a y 08:00 - 20:00
S u n d a y 08:00 - 20:00

Sugár Fitness Latest News

Sugár Fitness - AYCM M 2014

1 óra ingyenes parkolás! Ha autóval érkeznél, akkor 1 óra ingyenes parkolást biztosítanak neked! Aerobic órákkal, fitness termi szolgáltatásokkal várnak Titeket a Sugár Üzletközpontban lévő igényes