Slender You Testharmónia Stúdió Open

Budapest XI | Bocskai út 16. fszt. 1
Enter with
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
cards
Join this facility for only 10.900 HUF

Services provided

Slender You torna

Rate the facility

0 / 5

About

Ízületi gondokkal tornázni?

Az idősebbek, a túlsúllyal vagy mozgásszervi betegséggel élők számára is káros a passzív, mozgásszegény életmód, hiszen tovább rontja állapotukat, gyorsítja az öregedést és leépülést. Ők is átélhetik azonban a mozgás örömét a kíméletes és hatékony Slender You tornával.

A hat különféle típusú és funkciójú Slender You motorizált ágyon fekve lehet tornázni, így a mozgás nem terheli sem a gerincet, sem az ízületeket. A gép megtámasztja a testet és rásegít a helyes mozgásra. Olyan mintha vízben tornáznánk! Minden gép más-más izomcsoportot mozgat meg, így az egy órás tréning alatt az egész testet át tudjuk mozgatni.

Kiknek ajánljuk?

Idősebbeknek, akik szeretnék megtartani az aktív életet rendszeres mozgással.

Túlsúlyosaknak, akiknél a normál torna, kardio mozgás, edzés nagyon terhelné az ízületeket.

● Műtött vagy akut gerincsérvvel, illetve csípőprotézissel élőknek.

Fogyni vágyóknak: a torna felgyorsítja az anyagcserét, beindítja a méregtelenítést,  s ha a testsúly nem is mindjárt csökken, de a változás szemmel látható és centiméterekben mérhető.

Íme néhány tapasztalat pácienseiktől:

“Heti kétszeri Slender You tornával 2 évvel ki tudtam tolni a már nagyon esedékes csípőprotézis műtétemet.  A műtét előtti rendszeres tornának köszönhetően, a műtét után már 6 héttel ismét el tudtam jönni mozogni. Mellékhatásként 4 kilóval és 3 centivel lettem karcsúbb“ - Sas Ági, 58 éves.

Combnyaktörésem volt, sokáig feküdtem, az izmaim nagyon letapadtak. 10. alkalommal járok ide, és nagyon sokat fejlődtem. Izmaim annyira fájtak, hogy alig tudtam menni, most már a busztól is be tudok gyalogolni. A nyugdíjamból oldom meg ezeket a kezeléseket, mert kevesebbe kerül, mint a gyógyszerek. Ha gyógytornászt fogadnék, az még többe kerülne, itt meg mindennel el vagyok látva.„- Újvári Sándorné, 67 éves. 

„Masszőrként dolgozom, azért jöttem ide, mert súlyfeleslegem van. Itt nagyon szépen elindult a fogyás. Emellett nagyon vizesedtem is, és mivel ezek a gépek a nyirokrendszerre is hatnak, gyönyörűen lement rólam a víz, az ödéma, ráadásul sokkal energikusabbnak is érzem most magam. „ - Antal Zsuzsánna, 55 éves

 

Szeretettel várnak Téged is egy ingyenes próbaalkalomra stúdiójukban!

Testharmonia Slender You Stúdió

1114 Bp Bocskai út 16 fsz 1

06-30-277-3157

te képtelen vagy rá.

 

Segítenek visszahozni a mindennapjaidba a mozgás örömét. 

 

 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Contact and open hours

M o n d a y 08:00 - 20:00
T u e s d a y 08:00 - 20:00
W e d n e s d a y 08:00 - 20:00
T h u r s d a y 08:00 - 20:00
F r i d a y 08:00 - 20:00
S a t u r d a y 10:00 - 16:00
S u n d a y Closed

Slender You Testharmónia Stúdió Latest News

Slender You Testharmónia Stúdió

  Ízületi gondokkal tornázni? Az idősebbek, a túlsúllyal vagy mozgásszervi betegséggel élők számára is káros a passzív, mozgásszegény életmód, hiszen tovább rontja állapotukat, gyorsít