Scout Paintball See timetable

Nagykovácsi | Juliannamajor hrsz. 0139/2
Enter with
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
package
Join this facility for only 12.900 HUF

Services provided

Paintball
paintball / paintball edzés

Rate the facility

4.33 / 5

Comment

Helyszínen fizetendő: 1 db golyó 10 Ft/db, minimum 200 db golyó megvétele szükséges a játék megkezdéséhez, melyet 100-asával biztosítanak a Klubtagoknak. Előzetes bejelentkezés szükséges a +36 30 262 2091-es telefonszámon vagy a https://scoutpaintball.hu/paintball-palya-foglalas/ címen.

About

Paintball pálya Budapesttől 10 percre Nagykovácsiban. Minőségi felszerelés, egyedileg épített pálya várja a játékosokat!
 
Az egyedileg paintballra épített pályát egy többszörös magyar és osztrák bajnok paintballos tervezte, így garantált a szórakozás. A játék során a két oldal kiegyensúlyozott, így egyik oldalról indulva sincs előnye az egyik csapatnak. A pályát alapvetően Nyugat-Európai neves erdei pályák és az UK Woodland Masters paintball széria ihlette.
 
A jó és biztonságos szórakozás alapja a minőségi paintball felszerelés és festékgolyó. Több mint egy évtizedes szakértelmüknek köszönhetően a célra legjobb felszereléseket választották ki Nektek. Könnyen kezelhető félautomata markerek, minőségi lövedékek és páramentes maszkok várnak Rátok! Náluk a biztonság az első, ezért duplarétegű maszkokat használnak és paintball markereiket minden alkalommal bemérik..
 
A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Contact and open hours

M o n d a y bejelentkezés szerint
T u e s d a y bejelentkezés szerint
W e d n e s d a y bejelentkezés szerint
T h u r s d a y bejelentkezés szerint
F r i d a y bejelentkezés szerint
S a t u r d a y bejelentkezés szerint
S u n d a y bejelentkezés szerint

Scout Paintball Latest News

Scout Paintball - Új AYCM elfogadóhely

  Az All You Can Move SportPass számára nemcsak a Klubtagok fittsége és energikussága alapvető, hanem az is, hogy felejthet

Scout Paintball - Új AYCM elfogadóhely

  Az All You Can Move SportPass számára nemcsak a Klubtagok fittsége és energikussága alapvető, hanem az is, hogy felejthet