Rippel Brothers Akadémia - RBA 1.0 See timetable

Budapest IV | Fóti út 56.
Enter with
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
package
Join this facility for only 19.900 HUF

Services provided

Légtorna
akrobatika / légtorna

Rate the facility

3 / 5

Comment

Alapozó szolgáltatás: hétfő-szerda: 17-18
Haladó szolgáltatás: hétfő-szerda-péntek: 18-20

About

Rippel Ferenc és Rippel Viktor immáron harmadik évtizede a világ vezető artistaművészei közé tartoznak. Újszerű kreatív előadásaikkal folyamatosan hódítják meg az újabb porondokat és színpadokat, ezáltal több millió néző szívét. Az általuk kifejlesztett egyedi képzési rendszernek köszönhetően a Rippel Brothers Akadémián tanuló több, mint ezer diákokból eddig már sok világhírű artistaművész került ki. Tanítványaikkal közös műsoraikkal trendeket diktálnak.

"Missziónk a varázslatos cirkusz, az extrém mozgás, a profi sport, az artista és előadó-művészet megismertetése és megszerettetése életkortól függetlenül bárkivel. Rendszerünk az alapozó képzésétől a haladón keresztül egészen a masters fokig oktatja a diákokat (leendő művészeket) a nemzetközileg is elismert, profi tanári csapat együttműködésével. Foglalkozásainkon garantált a folyamatos sikerélmény, hiszen szinte mindenki vágyik megismerni és megtapasztalni ennek a gyönyörű művészetnek a misztikumokkal teli csodálatosságát, mi pedig megmutatjuk az utat, hogy te is képes vagy rá."

A fokozott érdeklődésre tekintettel 2017-ben megnyitották második képzési helyszínüket, az elkövetkezendő időszakban pedig terveik között szerepel a harmadik Rippel Akadémia létrehozása is, ahol meglehet tanulni a cirkusz és artistaművészet rejtelmeit.

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Contact and open hours

M o n d a y 17:00 - 20:00
T u e s d a y Closed
W e d n e s d a y 17:00 - 20:00
T h u r s d a y Closed
F r i d a y 18:00 - 20:00
S a t u r d a y Closed
S u n d a y Closed