Padma Jógastúdió See timetable

Budapest XIV | Bánki Donát u. 62.
Enter with
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
cards
Join this facility for only 13.900 HUF

Services provided

Grouped exercise / Yoga
gerinctréning / hatha jóga / iyengar jóga / jóga / kisbabás jóga / kismama jóga / nalini női jóga / vinyasa flow

Rate the facility

5 / 5

About

Merüljön el a nyugalom tengerében, és engedje át magát egy több ezer éves kultúra érintésének! A Padma Jógastúdió átjáró egy másik, a mindennapok rohanásától elzárt világba. A minden zugból áradó pozitív energiák, a füstölők illata, a barátságos atmoszféra együtt teremtik meg a lehető legalkalmasabb környezetet testünk és szellemünk egyensúlyának helyreállításához. A jóga arra az antik bölcsességre épül, hogy a test tökéletesedése a szellem kiteljesülését hozza magával, s így személyiségünk két része egy magasabb szintű harmóniában újra egyesül. Testünk ellazul, mégis erőssé és rugalmassá válik, míg lelkünk több terhet képes elviselni, mert már el tudja érni az egyensúly tudatállapotát. Ezt az ismeretlen múltból ránk hagyományozott tudást és tapasztalatot, vagyis a jóga elméletét és gyakorlatát képzett oktatók adják át Nektek.

A Padma Jógastúdióban különböző jógafoglalkozásokon várják szeretettel a feltöltődni vágyókat: Hatha jóga, Naliní Női jóga, Kismama jóga, Babás jóga, Iyengar jóga, Dinamikus jóga, Pilates, Gerinctorna, Jógaoktató képzések, Jóga táborok, stb. (All You Can Move kártyával az órarendi, állandó foglalkozásokat lehet látogatni, tanfolyamokra nem érvényes.)

 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért kérjük keressék fel a létesítményt!

Contact and open hours

M o n d a y órarend szerint
T u e s d a y órarend szerint
W e d n e s d a y órarend szerint
T h u r s d a y órarend szerint
F r i d a y órarend szerint
S a t u r d a y Closed
S u n d a y Closed

Padma Jógastúdió Latest News

Padma Jógastúdió - AYCM L 2014

Merüljön el a nyugalom tengerében, és engedje át magát egy többezer éves kultúra érintésének! A Padma Jógastúdió átjáró egy másik, a mindennapok rohanásától elzárt világba. A minden zugból áradó po