Nova-Sun Fitness Open

Budapest XIII | Kádár utca 6.
Enter with
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
package
Join this facility for only 12.900 HUF

Services provided

Grouped exercise / Fitness / Gyógytorna / Yoga / Dance
aerobic / alakformálás / BodyRope / deepwork / dinamikus jóga / erősítés / Fitness / gerinctréning / köredzés / mélyizom torna / step kondi / Total Body / zsírégetés / zumba

Rate the facility

4.31 / 5

Comment

The Club Members can use the 90 mins classes with 500 HUF extra payment on the spot.

About

A Nova Sun Fitness Club immár 1996 óta várja a sportolni, mozogni, szépülni vágyó Vendégeit. Eközben megőrizték a rájuk mindig is jellemző családias hangulatot, de ezzel együtt folyamatosan fejlődtek, épültek. Ennek köszönhetően immár 300 négyzetméteres konditerem, és 120 négyzetméteres aerobik terem elégíti ki a sportolni vágyók igényeit. Céljuk továbbra is a folyamatos fejlődés és a Vendégek igényeinek való megfelelés.

A konditeremben kardió és erősítő gépek széles választéka segíti edzésedet, személyi edzőik pedig készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére. Segítséget nyújtanak a kívánt forma eléréshez, kezdőknek a gépek megismerésében, az edzés felépítésében, haladóknak a holtpontokon való átlendülésben, illetve a folyamatos fejlődésben. Az aerobik teremben szakképzett oktatóik várják a lelkes Hölgyeket és Urakat is! Változatos óráik közül biztosan mindenki megtalálja a kedvére való, és a szintjének megfelelő órát.

Aerobik órák: zsírégető, alakformáló, kondicionáló, trx, zumba, köredzés, boxaerobik. Body & Mind típusú órák: body art, pilates, gerinctréning, dinamikus jóga.

Sportolj, frissülj fel, szépülj a Nova Sun Fitness és TestSzépítő Klubban!

 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért kérjük keressék fel a létesítményt!

Contact and open hours

M o n d a y 06:30 - 22:00
T u e s d a y 06:30 - 22:00
W e d n e s d a y 06:30 - 22:00
T h u r s d a y 06:30 - 22:00
F r i d a y 06:30 - 20:00
S a t u r d a y 08:30 - 15:00
S u n d a y 08:30 - 13:00