Női Vezér Fitness Open

Debrecen | Kossuth utca 42. fsz.
Enter with
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
package
Join this facility for only 12.900 HUF

Services provided

Cross training / Grouped exercise / Fitness / Funkcionális edzés / Pilates / Spinning / Dance
alakformálás / box aerobic / cross training / Csoportos óra / Fitness / gerinctréning / pilates / spinracing / testébresztés / TRX / zsírégetés / zumba

Rate the facility

3.6 / 5

Comment

Klubtagok a TRX és Cross órákat plusz 300 Ft helyszíni díj mellett vehetik igénybe.

About

A Vezér Fitness az impozáns Pulykakas Üzlet- és Irodaház első emeletén egy Női Fitness Szalont nyitott.

A Vezér Fitness filozófiája, hogy minden egyes vendége életébe változást hozzon, követhető életmódot és pozitív értékrendet teremtsen. Atmoszférája és környezete a mozgás és változás erejével egyszerre hatnak a benne lévőkre és a külvilágra is. Meggyőződésük, hogy mindenki vágyik egy helyre, ahol lehetősége nyílik megteremteni és megélni saját belső egyensúlyát. Ez hozzásegít ahhoz, hogy helytálljon a hétköznapokban, elégedett, sikeres legyen, egészségük stabil, életenergiáik teljesek legyenek.

Fitness termükben kitűnő trénerek, kedves, segítőkész, és figyelmes személyzet motivál, segít elérni vágyaitokat. A tökéletességre törekedtek és törekszenek, ez vezérelte Őket a Női Fitness létrehozása során is. Fitness termük a város tengelyét képező belváros központi területén helyezkedik el, aminek megközelítése gyors és egyszerű.  A berendezést, az anyagokat, a színvilágot, minden részletet,  nőies elegancia jellemzi.

A Női Vezér Fitness minden szeglete a teljesség rendszerének egy-egy kifinomult részlete, amelynek középpontjában az Egészség, Lélek, Szellem és Test egyensúlya és egysége áll. Szolgáltatásaik és szakembereik gondoskodnak arról, hogy használható programot kínáljanak, miközben életmódodat alakítva kísérnek végig a változás útján.

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Contact and open hours

M o n d a y 06:30 - 21:00
T u e s d a y 06:30 - 21:00
W e d n e s d a y 06:30 - 21:00
T h u r s d a y 06:30 - 21:00
F r i d a y 06:30 - 21:00
S a t u r d a y 14:00 - 19:00
S u n d a y 14:00 - 19:00