Natural Bodybuilding & Fitness Closed

Püspökladány | Bocskai utca 30.
Enter with
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
package
Join this facility for only 10.900 HUF

Services provided

Cardio / Cross training / Grouped exercise / Fitness
aerobic / cardio / cross terem / Fitness

Rate the facility

4.36 / 5

About

A Natural BodyBuilding & Fitness 2014 októberében nyitotta meg kapuit Püspökladányban.

Az általuk képviselt ideológiát, az egészséges életmód széleskörű terjesztését vállalták a kistérségükben, mind nagyobb sikerrel. Célkitűzéseik között szerepel egy sportos, aktív, egészségorientált életvitel kialakítása a sárrét szívében. Mindehhez egy teljesen felújított épületben, fitness-, és ma oly nagy népszerűségnek örvendő crossfit terem áll a mozogni vágyók rendelkezésére, közel 335 nm-en, amellyel Püspökladány és vonzáskörzetének legnagyobb és legmodernebb edző termévé váltak. 

A cél egy olyan létesítmény létrehozása volt amely szolgáltatásaival, egyedi, környezetbe illő külső-belső megjelenésével, a környék ilyen jellegű létesítményeinek élmezőnyében helyezkedjen el és magas színvonalt szolgáltasson vendégeinek. Ezért új és modern, kardió, lapsúlyos és szabadsúlyos gépekkel, óriási szabad súlyos felszereléssel, crossfitt teremmel, benne crossfitt kerettel és azok felszereléseivel, kettlebell, speciális méretű és kialakítású rudakkal várja vendégeit. 

Személyi edzőik több évtizedes testépítő sportban eltöltött tapasztalattal rendelkeznek és készségesen állnak minden mozogni vágyó rendelkezésére.

A Natural BBF Püspökladány központjában, egyszerű megközelíthetőséggel hosszú nyitva tartással a hét minden napján, és ünnepnapokon is várja vendégeit.

Nem fogsz bennük csalódni!

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Contact and open hours

M o n d a y 08:00 - 21:00
T u e s d a y 08:00 - 21:00
W e d n e s d a y 08:00 - 21:00
T h u r s d a y 08:00 - 21:00
F r i d a y 08:00 - 21:00
S a t u r d a y 10:00 - 19:00
S u n d a y 10:00 - 19:00