Légy Fitt Női Mozgáscentrum Closed

Budapest VI | Szondi utca 37
Enter with
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
package
Join this facility for only 10.900 HUF

Services provided

Grouped exercise / Fitness / Funkcionális edzés / Yoga / Pilates / Dance
aerobic / alakformálás / body balls / BodyRope / deepwork / dinamikus gerinctréning / dinamikus jóga / fit ball / full kondi / Funkcionális köredzés / gerincjóga / gerinctorna / gerinctréning / gymstick / has, láb, popsi / hatha jóga / köredzés / pilates / Stretching / zsírégető box / zumba

Rate the facility

4.57 / 5

Comment

For the following exercises must be paid:
TRX, Gymstick 200.-HUF

About

Ez vár rád összesen 400 m2-en, 3 szinten: 
heti több, mint 80! ÓRA - 20 féle ÓRATÍPUS - 23 OKTATÓ - 3 terem

Kondi-terem 15 kondigéppel, Technogym kardió gépekkel és egy multifunkciós erősítő géppel, tárogatógéppel

Koedukált órák (az órarendben jelzett időpontokban!), különböző típusú csoportos órák 0-99 éves korig.
Kezdj el végre mozogni, légy Fitt! A karcsúságot nem adják ingyen, minden leadott kilóért keményen meg kell dolgozni. A hatásos kombináció a rendszeres mozgás és a rendszeres, mértékletes táplálkozás. Ők segítenek, a körülmények adottak, izzadnod viszont neked kell érte!
2010 óta szeretettel vár a Légy Fitt, motívációért, izomlázért, egy adag mosolyért! A különböző mozgásformák közül biztosan találsz olyat, ami neked is megtetszik, és kínszenvedés helyett öröm lesz az edzés. A Stúdió palettáján fellelhető a „pörgős”, táncos Zumba, az arany közép utat képviselő BodyBalls és a lassabb, „nyugis” Pilates is. De a tornastúdiók elengedhetetlen kellékei, a kardio, zsírégető vagy alakformáló edzések is lehetőséget biztosítanak az egészséges testsúly eléréséhez és megtartásához, minden korosztály számára. 
Nem giga és nem hiper, de több, mint egy edzőterem...
"A Légy Fitt Mozgáscentrum az én álmom, 2010 óta valóság. Egy olyan edzőtermet szerettem volna létrehozni, ahol fesztelenül sportolhat nem csak az aki szép, csinos, fiatal és jómódú, hanem bárki, aki tényleg mozogni járna egy edzőterembe (és nem ismerkedni vagy selfie-zni) megfizethető áron, nem luxus, de igényes környezetben. Egy olyan helyet, ahol köszönnek egymásnak az emberek az öltözőben, ahol az edzők lelkesen végzik munkájukat hétről-hétre, ahol életunt Barbi-baba helyett mosolygós arc fogad a recepción, ahol emberek vagyunk, és nem egy termék a gyárszalagon... Csak remélni tudom, hogy sikerült..."
Fehér Kriszti (alapító, vezető, edző)

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Contact and open hours

M o n d a y 06:00 - 22:00
T u e s d a y 06:00 - 22:00
W e d n e s d a y 06:00 - 22:00
T h u r s d a y 06:00 - 22:00
F r i d a y 06:00 - 21:00
S a t u r d a y 08:00 - 18:00
S u n d a y Closed