Kellys Funkcionális Edzőterem Closed

Dunakeszi | Fóti út 73.
Enter with
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
cards
Join this facility for only 11.900 HUF

Services provided

Cross training / Grouped exercise / Fitness
cross training / erősítés / Fitness / gerinctréning / kismama torna

Rate the facility

5 / 5

Comment

Classes (60-minute) can be visited with AYCM SportPass according to schedule.

About

Igényes és vendégbarát kialakítással várják a saját-testsúlyos, funkcionális edzésmódszerek kedvelőit a Dunakeszin található, Fóti út 73. szám alatt lévő klubba!
3 éve nyitották meg akkor még Kutasi Kelly- master trainer és a BODYROEPE hevederes edzésmódszer tanfolyamvezetője, egyben oktatója egyedül dolgozott az újdonságnak számító funkcionális edzésmódszerek megismertetésével, később aztán folyamatosan fejlődtek, ami alatt igazi kis sportközösséggé nőtték ki magukat azok számára, akik a személyi edzés mellett a változatos csoportos órákat is kedvelik. 450 nm-en frissen felújított öltözőkkel, privát hangulatú és nagytermes órák mellett a street workout hódólóinak a ketrecedzést tudnak biztosítani, a cardio mozgásra vágyóknak pedig 2 db profi minősítésű Squash pályájuk ad lehetőséget az extra kalóriák elégetésére.

A csoportos órarendjük mindig frissül, így érdemes követni az aktuális órák összeállítását, amik között: Kellys Edzés, Cross-training, Köredzés, BODYROPE hevederes edzés, Gerinctorna, Jóga, Mélyizom torna, Crazy-trambulin, Súlyzós erősítés, stb…Mindenki megtalálja a számára megfelelő edzésformát. Minden szombaton egy igazi maratonista edzőnk Kellys Futóklubjában megtanulható a futás technikája a csapatban való motivált futás!

 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Contact and open hours

M o n d a y 07:00 - 21:00
T u e s d a y 07:00 - 21:00
W e d n e s d a y 07:00 - 21:00
T h u r s d a y 07:00 - 21:00
F r i d a y 07:00 - 21:00
S a t u r d a y 08:00 - 12:00
S u n d a y 08:00 - 12:00