Jógaliget és Fitness Stúdió See timetable

Budapest XVI | Újszász utca 106-108
Enter with
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
cards
Join this facility for only 10.900 HUF

Services provided

Grouped exercise / Hot iron / Yoga / Pilates / Spinning / Dance / TRX
aero-kickbox / aerobic / alakformálás / ashtanga jóga / Csoportos óra / gerincjóga / hatha jóga / hot iron cross / hot jóga / jóga / jóga flow / köredzés / női jóga / pilates / sparrowbag / spinning / TRX / zumba

Rate the facility

4.88 / 5

Comment

From Febuary 1, 2017.  AYCM Club members can go to 60 minutes long classes for free and they can visit the 90 minutes long classes too if they pay plus 550 HUF on the spot.

About

A Jógaliget és Fitness Stúdió célja, hogy vendégeit támogassa a testi - lelki egészség megteremtésében és fenntartásában. Ennek elérésében a népszerű hot jóga és a legmodernebb fitness edzések nyújtanak segítséget. Mindehhez jó társaságot, vidámságot és hatékony edzéseket biztosítunk!

Várják azokat a hölgyeket és urakat, akiknek fontos az edzettség, az energikus hétköznapok, a kiegyensúlyozott élet, és a jól-lét. Képzett és gyakorlott oktatóik szívesen segítenek a túlsúly, hátfájdalmak, és stressz kezelésében.

Stúdiójuk 2011 óta 350 nm-en, 2 x 100 nm-es teremben működik, heti 60 csoportos foglalkozást tartanak. Óráik előtt és után hangulatos pihenőjükben kényelmes fotelok biztosítják a kikapcsolódást. Az autóval érkezőket ingyenes parkoló várja, és gondoltak a kerékpárok tárolására is.

Innováció a XVI. kerületben! A Jógaliget és Fitness Stúdióban elérhetők a legújabb jóga- és fitness irányzatok: hot jóga, AIR antigravitációs jóga, Ashtanga jóga, TRX, köredzés, Sparrowbag, és más funkcionális alakformáló edzések.

Hot jóga óráikat 33-36 fokos hőmérsékleten és 60%-os páratartalom mellett tartják, mely méregtelenít, fogyaszt és erősíti az izmokat. Bármely sorozatuk hatása érezhető már néhány alkalom után! Kezdők és a statikus ászanákat kedvelő vendégeik számára speciális sorozatot állítottak össze hot jóga 1. sorozat néven, a fogyást és szépülést pedig leghatékonyabban alakformáló hot jóga flow órájuk biztosítja.

A tradicionális jógaórák kedvelőinek ajánlják a Hatha és Asthanga jógát, a mai életünkhöz igazított alkalmazott jógatípusok közül pedig a női jógát és gerincjógát.

A Jógaligetben egy légkondicionált terem csak az aerob mozgások szerelmeseit várja. Az élsportban is használt TRX edzéseket, a Hot Iront, és a köredzést férfiaknak is kifejezetten ajánlják.
További óratípusaik: Zumba, Pilates, Sparrowbag, Spinning, alakformáló tornák.

Miért válaszd Őket? Mert Stúdiójuk:

  • INNOVATÍV fitness és jóga kínálatukat folyamatosan újítják az aktuális trendek és vendégeik igényei szerint
  • BARÁTSÁGOS igényesen kialakított stúdiójukban tiszta és barátságos körülmények között mozoghatsz
  • PROFI kis létszámú (10-15 fő) foglalkozásokat tartanak, így biztosítják vendégeik számára képzett edzőik maximális figyelmét
  • HATÉKONY edzéseik rendszeres látogatásával tartós eredményt érhetsz el alakod formálásában, izmaid erősítésében, testi-lelki jólléted megteremtésében és megtartásában

 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Contact and open hours

M o n d a y órarend szerint
T u e s d a y órarend szerint
W e d n e s d a y órarend szerint
T h u r s d a y órarend szerint
F r i d a y órarend szerint
S a t u r d a y órarend szerint
S u n d a y órarend szerint