Jáma Mozgásstúdió Closed

Budapest XIII | Kresz Géza utca 11.
Enter with
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
cards
Join this facility for only 9.200 HUF

Services provided

Grouped exercise / Yoga / Pilates
alakformálás / baba-mama torna / jóga / pilates

Rate the facility

3.22 / 5

About

Aviva-módszer

Az Aviva-módszer egy 18 gyakorlatból álló mozdulatsor, mellyel elsősorban a genitáliás zóna izmait dolgoztatjuk.
A gyakorlatok segítségével a nők rendezhetik a menstruációjukat, megszűntethetik az azt megelőző, illetve az első napokon fennálló kellemetlen panaszokat, megszűntethetik a változó korral járó kellemetlen tüneteket, illetve késleltethetik annak eljövetelét. Ciszták, miómák sikeresen eltornázhatók, mindenféle műtéti beavatkozás nélkül. Rendeződik a hormonszint, növekszik a fogamzó készség, orvosolható az esetleges ovuláció hiány fennállása és a gyakorlatok segítségével nagy százalékban megszűntethető a meddőség is.
A tanfolyamra egyetlen egyszer kell eljönni, ahol a gyakorlatok szakképzett oktató segítségével elsajátíthatók. Az otthoni gyakorlást segítő segédanyagok biztosítása mellett a módszert hetente 2x kell elvégezni, mely 30-30 percet vesz igénybe.
A következő tanfolyam időpontjáról érdeklődni lehet telefonon és e-mail-en.

Pilates

A Pilates az egész testet átdolgoztató mozgásrendszer, mely korra és nemre való tekintet nélkül végezhető.
A torna kiváló gyakorlatokat tartalmaz különféle hát- és gerincpanaszokra, ízületi és reumatikus betegségekre. Fokozza a test rugalmasságát, valamint segít megőrizni, vagy visszaszerezni karcsúságunkat. Bonyolult mozdulatoktól és ugrálásoktól mentes egyszerűen végezhető talajtorna, mely segítségével testünk kiváló kondícióba, tökéletes fizikai és mentális állapotba hozható.

Jóga

Kortól, nemtől és testalkattól függetlenül mindenkinek szívből ajánljuk a jóga gyakorlását, hiszen az órák úgy vannak felépítve, hogy a 60 perc alatt átmozgatják, erősítjük és formáljuk testünk minden izmát, megmozgatjuk izületeinket, és mindezek mellett stimuláljuk egyes belső szerveink működését és megtornáztatjuk érrendszerünket is. Különösen ajánljuk még ezeket az órákat a mozgásszegény életmódot folytatóknak, a kötött sporttevékenységet végzőknek, illetve a fizikai és szellemi kifáradással járó munkát végzőknek.

Alakformáló torna pilates elemekkel
 
A problémás zónákra épp úgy odafigyelnek az órák alatt, mint a kimaradhatatlan hátizom-erősítésre, ami elengedhetetlen, hisz a legtöbb ember ülőmunkát végez. A gyakorlatok alatt végig fontos a helyes testtartás és a pilatesből jól ismert központosítás, amely a mélyizmok megerősítésére szolgál (helyes testtartásban és a hátpanaszok elkerülésében játszik szerepet). Az órák alatt néhány pilates elem is felbukkan és a nyújtásra is hangsúlyt fektetnek.

BodyART

Az erő és a tudatosság találkozása. Egy test- és egészségtudatos tréning, mely abból indul ki, hogy az ember a TEST, a LÉLEK és a SZELLEM hármas, funkcionális egysége, azaz BodyART™. Gondosan kiválasztott és megfelelően koordinált gyakorlatokat/pozíciókat kombinál klasszikus légzéstechnikákkal, hogy a testedzés és a mentális relaxáció tökéletes összhangját adja. A hangsúly az emberi test egészén van: gyakorlatai/pozíciói teljes testgyakorlatok, melyek több izomcsoportot mozgatnak egyszerre. Mozgásanyagát tekintve a jógából veszi fő elemeit, amelyhez a gyógytornából, a japán Do In-ból ismert elemeket rendel. Hatására az emberi test megtöri a korábbi mozgásstruktúrákat – javul a testtartás, a megrövidült izmok megnyúlnak, az elhanyagolt izmok megerősödnek. Javul az állóképesség, testtudatosabb életforma alakul ki. Az edzést végzőnek több energiája lesz a mindennapokban, jobban tud koncentrálni. A fizikális és mentális feszültségek enyhülnek, ugyanakkor a fizikális és mentális határok kiszélesednek. Bárki részt vehet a tréningen: a legtöbb gyakorlat/pozíció módosítható, több szinten végrehajtható a résztvevő képességének, fizikai teljesítőképességének megfelelően.

Kismama torna

A kismama jóga kifinomult gyakorlatokkal segít felkészülni a szülésre, fizikailag és mentálisan is felkészíti a nőt arra. A foglalkozásokon lágy, folyamatos mozgásban végzett gyakorlatok segítik a szükséges izmok erősítését és nyújtását, nagy hangsúlyt fektetve a gátizmok védelmére is. A kismama jóga a terhesség utolsó hetéig végezhető.

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Contact and open hours

M o n d a y 08:00 - 21:00
T u e s d a y 08:00 - 21:00
W e d n e s d a y 08:00 - 21:00
T h u r s d a y 08:00 - 21:00
F r i d a y 08:00 - 21:00
S a t u r d a y 09:00 - 14:00
S u n d a y 09:00 - 14:00

Jáma Mozgásstúdió Latest News

Jáma Mozgásstúdió - AYCM M 2014

Jáma Mozgásstúdió Aviva-módszer: Az Aviva-módszer egy 18 gyakorlatból álló mozdulatsor, mellyel elsősorban a genitáliás zóna izmait dolgoztatjuk. A gyakorlatok segítségével a nők rendezhetik