Iridium Fitness Closed

Sárvár | Fekete-híd u.84/b
Enter with
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
cards
Join this facility for only 9.200 HUF

Services provided

Cardio / Cross training / Grouped exercise / Fitness / Yoga / Combat sports / Spinracing / TRX
aerobic / alakformálás / capoeira / cardio / CrossFit / deepwork / dinamikus jóga / Fitness / g-flex / kangoo / spinracing / step aerobic / Total Body / TRX / zumba

Rate the facility

4.33 / 5

About

Ismerd meg az edzés új dimenzióját a sárvári Iridium Fitnessben! A világ vezető fitnessgép-gyártó cégének, a Life Fitnessnek a legújabb fejlesztésű gépei kaptak helyet klimatizált termükben. A megszokott lapsúlyos gépek mellé igazi kuriózumként súlytárcsás gépek is bekerültek. Az egyes izomcsoportok megdolgoztatására számos variációs lehetőséget találsz. Kézisúlyzó-készletük 1-től 50 kg-ig profi igényeket is kielégít. Emellett a több mint ezer kilogram súlytárcsa is csak arra vár, hogy kihozd magadból a maximumot. Ha szeretnéd még intenzívebbé tenni az edzésedet, a terhelés fokozására súlymellények is rendelkezésedre állnak. Kardió parkukban 4 db futópad, 3 db taposógép, 2 db ellipszis tréner, 1db ülő- és 1db háttámlás kerékpár, valamint igazi ritkaságként egy hegymászógép is helyet kapott.

A klimatizált aerobik teremben csoportos órák széles választékával várják a mozogni vágyókat: dinamikus jóga, kangoo, bosu, gerinctréning, alakformálás, step, zumba, total body tréning, spinracing, TRX, fit-corss, capoiera, deepWORK® , G-Flex. Az aerobik terem kínálatát, kettlebellek, medicinlabdák, bolgárzsákok, súlymellények, bordásfalak és boksz-zsákok színesítik.

 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Contact and open hours

M o n d a y 06:30 - 21:31
T u e s d a y 06:30 - 21:31
W e d n e s d a y 06:30 - 21:31
T h u r s d a y 06:30 - 21:31
F r i d a y 06:30 - 21:31
S a t u r d a y 08:00 - 16:00
S u n d a y 08:00 - 16:00