Iridium Fitness Open

Sárvár | Fekete-híd u.84/b
Enter with
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
package
Join this facility for only 10.900 HUF

Services provided

Cardio / Cross training / Grouped exercise / Fitness / Funkcionális edzés / Pole dance / Spinning / Dance
aerobic / alakformálás / cardio / CrossFit / deepwork / Fitness / gerinctréning / köredzés / rúdtánc / spinracing / TRX / TRX köredzés / zumba

Rate the facility

4.14 / 5

About

Ismerd meg az edzés új dimenzióját az Iridium Fitnessben! A világ vezető fitnessgép-gyártó cégének, a Life Fitnessnek a legújabb fejlesztésű gépei kaptak helyet klimatizált termükben. A megszokott lapsúlyos gépek mellé igazi kuriózumként súlytárcsás gépek is bekerültek. Az egyes izomcsoportok megdolgoztatására számos variációs lehetőséget találsz. Kézisúlyzó-készletük 1-től 50 kg-ig profi igényeket is kielégít. Emellett a több mint ezer kilogram súlytárcsa is csak arra vár, hogy kihozd magadból a maximumot.Ha szeretnéd még intenzívebbé tenni az edzésedet, a terhelés fokozására súlymellények is rendelkezésedre állnak. Kardió parkjukban 4 db futópad, 3 db taposógép, 2 db ellipszis tréner, 1db ülő- és 1db háttámlás kerékpár, valamint igazi ritkaságként egy hegymászógép is helyet kapott.

A klimatizált aerobik teremben csoportos órák széles választékával várják a mozogni vágyókat: alakformálás, spin-mix, zumba, rúdfitness, TRX, spinracing, gerinctréning, has-far-comb, dinamikus jóga, energy tréning, deepwork, fight tréning, calesthenics, this is sparta, woman tréning, köredzés, superhero workout, power dumbell.

Ha egy kis változatosságra vágysz, ajánljuk figyelmedbe cross állvánnyal berendezett külön termüket, ahol olyan eszközök kaptak helyet, mint pl. bolgárzsákok, kettlebellek, medicinlabdák, step dobogók, crossfit kötél, box zsák, dobogók, hot iron szett, bosu, agility létra.

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Contact and open hours

M o n d a y 06:30 - 21:30
T u e s d a y 06:30 - 21:30
W e d n e s d a y 06:30 - 21:30
T h u r s d a y 06:30 - 21:30
F r i d a y 06:30 - 21:30
S a t u r d a y 08:00 - 16:00
S u n d a y 10:00 - 18:00