Reebok Crossfit Duna - Próbáld ki Budapest egyik legnépszerűbb hivatalos Crossfit termét!

2017 Jan 07

Ha mindig is a kemény, embert próbáló edzéseket szeretted, és imádod a komplex mozgásformákat, akkor a crossfit a te sportod! Itt az idő, hogy kipróbáld magad Budapest egyik legnépszerűbb hivatalos termében, a Reebok Crossfit Duna-ban, ahol  az első alkalom AYCM Klubtagoknak ingyenes! 

Mit tud?

Legyen szó erőről, gyorsaságról, hajlékonyságról vagy épp önfegyelemről. Ez a mozgásforma együttesen hat az összes izmodra, garantált a testi-lelki fejlődés. 

Mivel?

Az edzéseket a legkülönfélébb eszközök segítségével zajlanak, így a medicin, ketlebell, rudak, gyűrű és kötél, de a traktorgumin sem kell meglepődni. 

Hol?

A Hajógyári Sziigeten találod meg a Reebok Crossfit Duna-t, ahol próbára teheted az állóképességed és újra felülírhatod a saját határaid. Súlyemelés, fekvőtámasz, gimnasztika, kötélmászás és húzóckodás. természetesen lesz segítséged, hogy a céljaid elérd.

Mennyiért?

Nem lesz nehéz beleszeretned a crossfit világába. Könnyen függőséghez vezet az edzések intenzitása és az adrenalin miatt sanszos, hogy nem először és nem is utoljára vágsz bele az edzésbe. Vidd magaddal az AYCM kártyád és az első alkalom ingyenes. Ezt követően helyszíni kifizetés mellett választhatod ki a neked legmegfelelőbb bérletet:

12 alkalmas bérlet: 12.500,-Ft 
Kezdő program: 21.900,-Ft
Korlátlat bérlet: 24.900,-Ft