Minden, amire egy nőnek szüksége lehet - Euro Fitness Center

2017 Jan 06

Nem csak Budapesten, hanem vidéken is számtalan elfogadóhelyünk van, ahol AYCM kártyával sportolhattok! Jártál már Tatabányán, az Euro Fitness Centerben? A létesítményben két fitneszterem és számtalan mozgásforma közül választhatsz! 

Zsírégető torna 

Közepes intentizással dolgozzák meg az izmokat az órán, hogy a pulzus a zsírégetéshez szükséges tartományban maradjon. Ehhez 60-70%-os terhelés szükséges. A hatékonyságot különböző eszközök növelik: így a step-pad, súlyzó, gumi kötél, gymstick, x-co. 

Hot-iron 

Az aerobic és a súlyzós edzések fúziója. A mozgásforma egyik húzóereje, hogy csoportos óra, megspékelve a legjobb zenékkel. A ritmus lassabb a hagyományos aerobic órához képest, ami biztosítja, hogy mozdulataidat helyesen kivitelezhesd. A csoportos edzésen egy hosszú súlyzórúdra pakolják fel a súlytárcsákat, természetesen annak függvényében, hogy ki mennyire edzett. A súlyzórúd mindössze két kg, így azok is bátran bemerészkedhetnek erre az órára, akik korábban messziről kerülték a sportokat és a mozgást.

Rúd fitness

Egyedülálló módon erősíti az izmokat, fejleszti a koordinációs készséget és növeli a hajlékonyságot. A könnyed és kecses feladatokban valójában kőkemény munka és kitartás van. A csoportos órán folyamatosan épülnek be a különböző elemek, így készítik fel az izomzatot a további, bonyolultabb koreográfiákra. 

 

 

M.A.X. training 

Mentális és fizikai kihívás, intenzív, egész testes edzés, fókuszban az izom-és alakformálással. A legújabb sportlélektani ismereteken alapuló erő és állóképességi tréning, hatékony zsírégető hatással. A harmonikus gyakorlatválasztás és azok kombinálása hatékonyan fejleszti az állóképességet, az erőt és a koordinációt. 

Pilates

A kontroll művészete. Javítja a testtartást és a hajlékonyságot, rugalmas gerincet biztosít. A pilates egy speciálisan felépített gyakorlatsorozat, amely a mélytörzsi izmokat erősíti. A mély mozgató izmokra fókuszál, amelyek egyensúlyban tartják a testet és kulcsfontosságúak a gerinc megtartásához. Ettől a mozgásforműtól szálkás és feszes izomzatod lesz. 

Női konditorna

Erőnlét javítása, ízületvédelem, izmok megerősítése és testtartás javítása. Egyszerű és jól követhető óra. Ez a mozgásforma azok számára ajánlott, akik most ízlelgetik a sportolást, vagy nem kedvelik a kemény, állóképességi, ugrálós óratípusokat, de szeretnének preventív céllal tornázni, formálódni és felfrissülni. 

Kango jump

Élvezetes, könnyed és biztonságos. A sportcipő egy speciális rugózású talpú cipő. Az ezzel végzett gyakorlatok 80%-al csökkentik a talajra érkezés káros hatását, így védik a boka, térd, csípő, gerinc ízületeit. Segítségével intenzíven edzhető a test minden izma,növelhető aerob, kardio aktivitás és erőstíhető a szív és érrendszer. Kiemelten zsírégető hatású. A gyakorlatok növelik az állóképességet, fejlesztik a mozgáskoordinációt és egyaránt megdolgoztatják az alsó és a felső testet. 

Fanatic Jump

Dinamikus, zenés, csoportos, aerob edzésforma. A módszer lényege az instabil felületet biztosító trambulinon történő edzés. betegség megelőző és egészség megőrzést elősegítő torna, edzi a szív és érrendszert, ezáltal fejleszti az állóképességet, erősíti a stabilizáló mélyizomzatot és kitűnően oldja a stresszt.

3/4 Wellness Step

Wellness és tréning egyben. A waltzer és keringő ringatózó, lassú tempójából tevődik össze ez a mozgásforma. Eltávolodik a techno zenétől és a teljes erőbedobást megkövetelő gyakorlatoktól.  

Tradicionális hatha jóga

Testgyakorlatok légzőgyakorlatokkal kombinálva. A gyakorlatok fontos része a megfelelő légzéstechnika elsajátítása, mert csak így érhető el a maximális ruganyosság, erőnlét és stresszmentesség. A kitartó gyakorlás során izmaink és ízületeink hajlékonnyá, rugalmassá válnak, megismerjük testünket és megtanuljuk az önmérsékletet. 

 

A létesítmény S, M, L, XL, XXL-es kártyával látogatható.