News

Látogass el a City Fitness Club-ba!

2018 Sep 12
Téges is vár Buda szíveben a Marczibányi téri City Fitness Club!
 
Kellemes, családias, kulturált környezet, a remek szakemberek és a jól megválogatott felszerelések különleges lehetőséget nyújtanak. Egy hely, ahová nem csak az esztétikai javulás (fogyás, alakformálás) érdekében érdemes rendszeresen ellátogatni, hanem azon egyszerű és ésszerű okból is, hogy a testet, amelyben az életet éljük hosszú-hosszú távra egy jól működő, egészséges “otthonná” tehessük.
AYCM Klubtagoknak XL-es csomagtól!   https://allyoucanmove.hu/city-fitness-club  

Squasholj a City Squash Club-ban!

2018 Sep 12

Látogass el Te is a II. kerület szívében található City Squash Club-ba, ahova nagy szeretettel várják az AYCM Klubtagokat is.
 


1991-ben nyitotta meg a kapuit az ország első fallabda klubjaként.A hazai squash élet kiválóságai itt tanulták meg ezt a rendkívül dinamikus és kreatív labdajátékot. A fallabdát jól kiegészíti az emeleten kialakított fitness terem, korszerűen berendezett kardió és erőgépekkel. A City Squash Club családias hangulatával, törzsközönségével igen közkedvelt a környék lakosai körében

AYCM Elfogadóhelyek - Grád Boxing Family - L-es csomaggal

2018 Sep 12

Az All You Can Move SportPass-szal látogatható elfogadóhelyeket mutatjuk be az AYCM videó sorozatában, így Ti is megnézhetitek, hogy hova készültök és mit is lehet ott kipróbálni ;) MÁR 700+ helyszín közül válogathattok országszerte! 

 

https://allyoucanmove.hu/grad-boxing-family

 

  • Prev
  • Next