News

A Goldance Tánciskola decemberben is várja Klubtagjainkat

2017 Nov 28

A Goldance tánciskolában decemberben is kedvedre táncolhatsz.

Válasz a Társastánc, Salsa, West Coast Swing, Bachata, Rocky táncstílusok között vagy irány egy Zumba óra! M-es csomagtól már minden órát látogathatsz 14 helyszínen. Órarend: http://goldance.hu/tanciskola_orarend-m50.html


 

Angel Yoga Budafok - Új AYCM elfogadóhely

2017 Nov 24

Ha jógázni szeretnél, menjaz Angel Yoga Budafokba. Nyugodt környezet, harmónikus stúdió vár, hogy megtapasztald a jóga és a mozgás jótékony hatását. Több jógatípus közül választhatsz kezdőtől a haladóig. Ha gyermeked szeretne jógázni, különböző korosztályoknak van rá lehetőség.

https://allyoucanmove.hu/angel-yoga-budafok

Gazdálkodj okosan Karácsonykor is!

2017 Nov 23

Immár nem csak a dolgozói juttatások terén működik együtt az All You Can Move SportPass és a Magyar Nemzeti Bank:
2017 őszén az AYCM is csatlakozott az MNB partnereihez, hogy közös kampányokkal segítsék a fogyasztók pénzügyi döntéseit.

Ajándékok, ünnepi étkezések, családlátogatások, szilveszteri összejövetelek: számos költség, amely év végén a szokásosnál is jobban megterheli a kasszát, és a sort még lehetne folytatni. Bár karácsonyig még bőven van idő, az előkészületekkel nem érdemes addig várni.

360 Gym Corvin - Új AYCM elfogadóhely

2017 Nov 23

Kipróbáltál már egy csomó edzőtermet, eszközt, gyakorlatot és edzőt, és mégsem érted el a céljaid? Készen állsz arra, hogy lefogyj, megizmosodj, megerősödj, fittebb legyél és könnyedebben mozogj? Ha igen, a 360Gym az a hely, amelyet keresel!

A 360Gymben számos edzésfajta közül választhatsz, függően attól, hogy mi a célod és melyik tevékenységet találod elég érdekesnek ahhoz, hogy azt akár hosszabb távon is csináld.

https://allyoucanmove.hu/360-gym-corvin

  • Prev
  • Next