News

3+1 tuti tipp, hogyan tartsd magadtól távol ősszel is a kalóriákat

2017 Oct 17

A legtöbbünk meleg időben kevésbé kívánja az energiában dús falatokat és a kalóriabomba nasikat (oké, azért a fagyinak és a vattacukornak nehéz nyáron ellenállni, nemde?), azonban az ősz hűvösebb napjainak beköszöntével az ínségesebb időkre hájat növesztő mókusokat megszégyenítve vetődünk rá a jó nehéz kajákra, avagy szimplán – észrevétlenül - dupla adagot majszolunk el a diétás fogásokból.

Ez azért van, mert a szervezetünk eszméletlenül elkezdi kívánni az „üzemanyagot”, ahogy a hőmérő egyre kevesebbet mutat, és hiába tudja az agyunk, hogy küzdeni kell(ene) ez ellen, néha igen

Az IBM bepillantást engedett a kulisszák mögé

2017 Oct 16

Nézzétek meg hogyan és miért alkalmazzák a SportPass-t az élvonalban, hogy igazán hatékonyak legyenek a munkaerő megtartás terén.

A teljes cikk ITT érhető el

Nyílt nap a Treasure Box-ban! (korábban Kyra Dance)

2017 Oct 13

SZERETETTEL VÁRNAK MINDENKIT OKTÓBER 24-én KEDDEN 18:00- 21:00 óráig INGYENES, TÁNCVÁLASZTÓ NYÍLT NAPRA! ♥
10 féle Lady's Style lesz porondon a Nőiség jegyében egy különleges, ÚJ helyszínen a TREASURE BOX- ban, a BELVÁROS SZÍVÉBEN!
Egy KÜLÖNLEGESEN NŐIES Táncválasztó lehetőség, tele MEGLEPETÉSEKKEL! ♥ Különleges stílusok, izgalmas témák a nőiség jegyében, fantasztikus hangulat garantált!

Zene, mozgás, huncut női praktikák...
MENJ ÉS ÉLD ÁT TE IS! ;)

Izgalmas témák, hasznos tudnivalók az egészségről, a szépségről, a női lélek titka

A várva-várt Liget Wellness október 16-tól látogatható! - Új AYCM Elfogadóhely

2017 Oct 13

A Liget Fitness-Wellness csapata, a Sport, a Wellness és az Egészséges életmód elkötelezettjeként vár Téged  Budapesten, a XI. kerületben, Dél-Buda szívében.

A Liget Wellness magasan képzett csapata, a modern géppark, a Wellness, a Kávézó és a Játszóház – mely saját kültéri játszótérrel rendelkezik – együttesen teremtenek lehetőséget mindenkinek, hogy a számára legmegfelelőbb utat találja meg testi-lelki felfrissülésének.

70 db parkolóhellyel rendelkeznek, vendégeiknek 3 óra ingyenes parkolást, és  gyermekfelügyeletet biztosítanak!

Fitness

  • Prev
  • Next