News

Kopp-Skrabski-Díj - Segíts szavazatoddal!

2020 Oct 21

Köztudott, hogy az AYCM egy ízig-vérig magyar vállalkozás, melyet egy házaspár alapított, és talált ki. Ezt az igazi kuriózumot szeretnénk mi, a cég dolgozói jutalmazni, melyben kérjük követőink segítségét. Elismerő szavazatoddal kérjük, hogy támogasd Te is cégvezetőink - Zsuzsi és Balázs - érdemeit, amiért nagyon hálásak leszünk, hiszen ez egy fontos díj, kiemelkedő munkájukért! 

 

A DÍJRÓL

A Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány a

Megérkezett a Besenyei Bogival készített videósorozatunk legújabb része

2020 Oct 19

VIDEÓSOROZATUNK LEGÚJABB RÉSZE MEGÉRKEZETT 

Bogi ezúttal a falmászás területén szerette volna kipróbálni magát, ezért az első októberi helyszínnek a Gravity Boulder-t választotta és az AYCM SportPass-szal el is látogatott a helyszínre.

Elmondása szerint nem ez a legegyszerűbb sport, de mindemellett egy nagyon izgalmas és kreatív mozgásformát próbálhatott ki. 

Amit a falmászásról tudni kell: Megszámlálhatatlan előnye van, az egész testet és a

Halloween Burlesque workshop a Goldance Tánciskolában

2020 Oct 18
  RÉMISZTŐEN szexi? BOSZORKÁNYOSAN vadító? Vagy éppen csak átlátszó, csipkés vagy necc, mint egy pókháló?    Idén már csak november 7-én szombaton lesz lehetőséged, hogy elmélyülj a nőies, szexi mozdulatok világában egy csábító halloween burlesque workshop-on.    AYCM Sportpass-szal 50% kedvezmény, kérjük a megjegyzés rovatba írd be, hogy "AYCM tag vagyok".  ➡➡➡ https://goldance.hu/burlesque-sexy-erotikus-tanc-workshop  ⬅⬅⬅   

Kezdő csoportok a Goldance Tánciskolában

2020 Oct 15

 

Lemaradtál kezdő csoportjaik indulásáról? De már Te is érzed, hogy a mindennapok tánccal lennének igazán teljesek?
Aggodalomra semmi ok, hiszen október 26-tól új kezdő csoportok indulnak!

➡➡➡ https://goldance.hu/uj-kezdo-csoportok ⬅⬅⬅

 

Az AYCM cégvezetőjét a Magyar Olimpia Bizottság tagjává választották

2020 Oct 13

Óriási megtiszteltetés érte a magyar szabadidősport legnagyobb szolgáltatója, az AYCM SportPass ügyvezetőjét - dr. Mihalik Zsuzsát -  ki a Magyar Olimpiai Bizottság tagja lett.

A Magyar Olimpiai Bizottság büszke azokra az értékekre, melyet az olimpiai eszme képvisel: egymás tisztelete, elfogadása, a teljesítmény megbecsülése, sportszerűség, tiszta játék. A MOB és tagjainak feladata, hogy a mindennapi tevékenységükkel ezeket az

Gubacsi Zsófi Tenisz Klub SE - Új AYCM Elfogadóhely

2020 Oct 13
  Könnyen megközelíthető helyen, nyáron 6 nyitott, télen pedig 2 fedett teniszpályával vár a Gubacsi Zsófi Tenisz Klub SE. Az elfogadóhely már az AYCM L-es csomagjától látogatható. 🎾🥎   A szolgáltatás igénybe vételéhez előzetes bejelentkezés szükséges!    További infókért kattints ide: https://allyoucanmove.hu/gubacsi-zsofi-tenisz-klub-se    

App szerver frissítés 10.13-án 09:00-09:15 között

2020 Oct 12

Az AYCM applikációjának kiszolgáló szerverét 10.13-án 09:00-09:15 között frissítjük. Légy kedves vedd figyelembe, hogy ezidő alatt nem jelenik meg a belépéshez szükséges QR kódod. Sportolásod megkezdését kérjük, próbáld ehhez igazítani. 

Köszönjük!

Physiovit Sport és Rehab Akadémia - 3 új helyszínen

2020 Oct 12

 

3 új helyszínen az AYCM XL-es csomagjától a Physiovit Sport és Rehab Akadémián igénybe veheted a preventív gerinctornát, az intenzív gerinctornát, a Self Myofacial Release (SMR), továbbá az Újpesten található helyszínen a Bodybalancepilatest is.

További részletekért kattints a helyszínekhez tartozó linkre!

Klapka utca: https://allyoucanmove.hu/physiovit-sport-es-rehab-akademia-klapka-utca
Újpest: https://allyoucanmove.hu/physiovit-spor

Megérkezett az októberi AYCM Magazin

2020 Oct 09

Lapozd át októberi AYCM Magazinunkat, értesülj új elfogadóhelyeinkről
és a legfrissebb híreinkről!

 

A Magazinért kattints ide: 

Termálfürdő Leányfalu - Új AYCM Elfogadóhely

2020 Oct 08
  Az úszás a leghatékonyabb mozgásformák közé tartozik, amelyet most az AYCM M-es csomagjától vehetsz igénybe Leányfalun a termálfürdőbe!    Jó sportolást kívánunk!    További infókért kattints ide: https://allyoucanmove.hu/termalfurdo-leanyfalu  
  • Prev
  • Next