News

Salsa vagy bachata alapok 3 nap alatt? Igen, a Goldance Tánciskola nyári intenzív tanfolyamain!

2019 Jul 18

 

Tanuld meg a salsa és/vagy a bachata táncstílus alapjait 3 nap alatt a Goldance Tánciskolában!

 

AYCM Elfogadóhelyek - CrossWater M-es csomagtól

2019 Jul 17

 

Elkészült a CrossWater bemutatkozó videója az AYCM jóvoltából! 

Keressétek Velencén, Agárdon és Gárdonyban. 

Látoga

Megjelent az AYCM Magazin júliusi száma

2019 Jul 12

 

Megjelent az AYCM Magazin júliusi száma, amelyben felfedezheted a legújabb Elfogadóhelyeinket, valamint értesülhetsz a legtutibb kedvezményekről, amelyeket All You Can Move kártyabirtokosként igénybe vehetsz!

AYCM Elfogadóhelyek - ALL YOU CAN FUN

2019 Jul 11

Ha aktív kikapcsolódásra vágysz, de vízközelben maradnál, akkor nézd meg kedvcsináló videónkat és próbáld ki a WAKEBOARD-ot, JET SKI-T vagy a FLYBOARD-ot elfogadóhelyeink valamelyikén.

Zsófit - Új AYCM Elfogadóhely

2019 Jul 11
  Amit érdemes tudni:   ◾ Nem terheli a keringést, légzést és az ízületeket  ◾Kezdők és haladók számára egyaránt hasznos ◾ Minden izmot átmozgat  ◾ A program egymásra épülő gyakorlatokból áll ◾ Szem előtt tartja a fokozatosság elvét ◾Nagyszerűen kondicionál ◾ Az oktató jelzi és javítja az esetleges hibákat   Ha egy dinamikus, fiatalos edzésen szeretnél részt venni, próbáld ki már L-es ALL YOU CAN MOVE SportPass-szal! ;)   https://allyoucanmove.hu/zsofit  

BOSCH turmixgépek 20% kedvezménnyel

2019 Jul 11

 

A nyári szezonra a BOSCH elhozta az AYCM Klubtagoknak a legmenőbb turmixgépeket 20% kedvezménnyel! Ezekkel készíthetsz egészséges shake-et, smoothie-t, vagy bármit, amit szívesen megpörgetnél benne a nyáron.    Nem kell mást tenned, csak nyisd meg a linket, és a Média Markt weboldalán válaszd ki a kedvenc turmixgéped rendeld meg, és a vásárlás előtt írd be az AYCMMM20 kuponkódot, és már le is vonódik az AYCM kedvezmény.   

10% kedvezmény a sneakerbox.hu webshopban

2019 Jul 11
SNEAKERBOX.HU SHOP 10% kedvezmény a sneakerbox.hu webshopban

A kedvezményt a teljes áras termékekre használhatod fel, legalább 5000 Ft értékű vásárlástól. 40 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás is jár.

A havonta frissülő kuponkódot a termék kosárba helyezését követően kell beírni a “Kupon megadása” mezőben. Az aktuális kuponkód, mely 2019.07.31-ig érvényes:
  • Prev
  • Next