News

Prince of Darts - Új AYCM elfogadóhely

2017 Mar 30

A Prince of Darts 2016 júliusában nyitotta meg kapuit a " Dartsőrültek " legnagyobb örömére.

A helyiség végső formájának kialakításához jelentős munkálatokra volt szükség. Hiszen egy minőségi Darts terem egyedi belsőépítészeti és világítástechnikai elemek alkalmazását igényli.

Törekedtek egy letisztult összkép megvalósítására és a termeket kizárólag minőségi anyagok beépítésével tették otthonossá.

A főhajóban 12 Darts állással találkozhattok, illetve tovább haladva elérhetitek a VIP termet, ahol még 4 paraván várja a játékosokat.

 

h

Gyémánt Fitt és Oktatási Központ - Új AYCM elfogadóhely

2017 Mar 29

Pécs első fitt és oktatási központja, ahol egy helyen van jelen a sport, az egészség és a szépség.
Szolgáltatásaik:
* bodyART és deepWORK edzések, preventív gerinctréning, pilates, Zumba
* életmód-tanácsadás
* testsúly csökkentő és egészség megörző program

 

http://allyoucanmove.hu/gyemant-fitt-es-oktatasi-kozpont

Squash a Príma Wellness-ben már AYCM kártyával is!

2017 Mar 29

Szeretettel várják vendégeiket két, szabvány méretű pályával. A játékhoz squash ütő bérelhető, illetve igény esetén labdát is tudnak biztosítani. Vállalkozó kedvű vendégeik időről-időre összemérhetik tudásukat amatőr squash bajnokságaikon.

Mi az a squash?

A fallabda (vagy squash) a teniszben használatoshoz hasonló ütőkkel és gumilabdával, erre a célra kialakított teremben játszott sportág. Általában két játékos játssza, de páros mérkőzések esetén négyen vannak a pályán. A pálya 9,75 m hosszú és 6,4 m széles.

Pályafoglalás

Cél Fitness - Új AYCM elfogadóhely

2017 Mar 29

Az aktív sportoláshoz, az egészséges életmódhoz szükséges tevékenységek számtalan fajtája közül választhatsz Náluk. Arra törekedtek, hogy mindenki találjon kedvére való mozgásformát.

Egy nagy energikus családként működnek. Fontos számukra a személyes kapcsolat! Szeretnék, hogy jól és otthon érezd magad náluk. Fordulj bizalommal szakképzett edzőikhez, ha kérdésed van, ha tanácsra van szükséged.

http://allyoucanmove.hu/cel-fitness

  • Prev
  • Next