News

Paintball Akadémia télen is

2016 Nov 30
Miért akasztanád szögre a paintball markeredet, ha leesik az első hó? Helyette inkább készülj fel a zord időjárásra, és hódolj a sportnak a téli időszakban is! Jegyzetfüzeteket és AYCM kártyákat elő!

A lövedékek, markerek és felszerelések kicsit másképp működnek ilyenkor, mint a kellemes 20 fokban vagy akár a nyári kánikulában. Amikor a hőmérséklet alacsony, ez a héj törékenyebbé válik, annyira törékennyé, hogy akár a csövedben, táradban is összetörhet még mielőtt kilőnéd. Ezért a festéket amíg lehet, érdemes fűtött helyen tartanod (pl.: a kocsidban, vagy hűtőtáskában, amibe kellemes

Töltött káposzta, gumírozott nadrág, bejgli, új év, új élet? - Megjelent a legújabb Wellness magazin

2016 Nov 28

Most őszintén. Hányszor, ó de hányszor fogadtuk meg az év végén, hogy jövőre életmódot váltunk? Amikor már reflexből eszed a szaloncukrot, gondosan visszacsomagolva a papírt, mintha mi sem történt volna? Na, és amikor töltött káposztát bejglivel kísérjük, és nincs több gomb a nadrágon, amit kigombolhatnánk, a gumírozott testvérükben pedig amőba alakunk van, új életet kezdünk. Fejben legalábbis. A most megjelent Wellness magazin All You Can Move cikkében viszont elolvashatod, hogyan is tudod a fejedben lévő gondolatot tettekig vinni! 

Feszes tónusok, nőies formák, rúdtánc a Peak Gym Arénában!

2016 Nov 21

Mit csinálsz vasárnaponként 18:00-19:00-ig? Csak mert ezentúl a Peak Gym Arénában elérhető a rúdtánc is az AYCM Klubtagjainknak! A rúdtánc nem csak feszesíti a tested és tónusosabbak lesznek az izmaid, de abban is segít, hogy megismerd a nőiességed egy új oldalát. 
 

  • Prev
  • Next