News

Ingyenes nyílt nap a Mantra Jógastúdióban

2016 Oct 20

Szakadj ki a mindennapok rohanásából a Mantra Jógastúdióban, Budán! Próbálj ki ingyenesen november 6-án több óratípust: dinamikus hatha, yin&yang, senior jóga, pránajáma (légzőgyakorlat), és stresszoldó hatha! Az ingyenes próbanapon vegetáriánus szendvicseket és édességeket is kóstolhattok, valamint konzultálhattok oktatóikkal és beszerezhetitek a jógás eszközeiteket! A napot mantra meditációs koncert zárja majd.

Főnix Jógastúdió - találd meg belső békéd

2016 Oct 20

Találj rá a belső békédre, győzd le a feszültséget és a stresszt a Főnix Jógastúdióban, Pécs történelmi belvárosában, a Széchenyi tértől 1 percre! Próbáld ki a 90 perces kezdő. vagy a középhaladó és haladó hatha jógát! Építsd be a mindennapjaidba a jógát, mint életmódot, élvezd az ezzel járó változást! 

 


 

Aréna Törökbálint

2016 Oct 19
Törökbálinton az M1-M0-M7 háromszögben, az Auchan Kereskedelmi Központ épületén belül, egy télen-nyáron fedett, fűtött-klimatizált 4500m2-es sportcentrumban, számos sportolási lehetőséggel vár mindenkit az Aréna Törökbálint! 
Próbáld ki te is!

Mantra Jógastúdió - Egyensúly és harmónia

2016 Oct 19
Egyensúly és harmónia a Mantra Jógastúdióban Gyönyörű környezetben vár mindenkit a Mantra Jógastúdió, - Budapesten a Margit körút 62. alatt - aki szeretne kiszakadni és kizökkenni a mindennapok rohanásából. A jógastúdió oktatói hisznek abban, hogy a jóga nem csak a testre hat, hanem lélekre és az elmére is egyaránt, mindenkinek úgy ahogyan szüksége van rá. Az ászana gyakorlás az ízületeket kímélve egyszerre erősít és nyújt, a légzőgyakorlatok és a relaxáció segít kizökkenni a mindennapok rohanásából. Oktatóik a Bhaktivedanta Főiskola jógamesteri szakán végzett diplomás jógaokta
  • Prev
  • Next