Herkules Fitness Closed

Pilisvörösvár | Szent Erzsébet utca 20.
Enter with
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
cards
Join this facility for only 9.200 HUF

Services provided

Grouped exercise / Fitness / Spinracing / Dance / TRX
aerobic / Csoportos óra / erősítés / Fitness / funkcionális edzés / intervall / pilates / spinracing / TRX / zumba

Rate the facility

4.2 / 5

About

A pilisvörösvári Herkules Fitness 1999. június 1.-én nyílt meg, kezdetben csak két szinten. Később a vendégek létszámának növekedésével elkerülhetetlenné vált a bővítés. Két évvel később ezért az alsó rész beépítésével 400 négyzetméterre növelték a vendégek által igénybe vehető területet. Köszönhetően a folyamatos fejlesztéseknek, gépbeszerzéseknek, mára a környék legszínvonalasabb, legmodernebb, legszélesebb választékú szolgáltatásokat nyújtó fitness termévé nőtte ki magát, amit a vendégek folyamatos pozitív visszajelzései is alátámasztanak.
 

A második emeleten lévő, 120 m2-es aerobic terem külön erre a célra kifejlesztett sportpadlóval rendelkezik, ami izületkímélő, ütéselnyelő hatásának köszönhetően védi az órákon részt vevők izületeit, tompítva a gerincoszlopukra, bokájukra, térdükre nehezedő nyomást. 2007 őszén telepítették a külső légbefúvó rendszert, amivel az aerobic terem levegőjét akár óránként többször lecserélhetik, ezzel is segítve a vendégek oxigéndús, friss levegőhöz jutását, valamint a maximális teljesítmény elérését.

Folyamatosan bővülő órarenddel, újdonságokkal, szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt, hiszen biztosak benne, hogy náluk mindenki megtalálja a számítását, akár jó közérzetre, fogyásra, akár néhány kilónyi izomgyarapodásra vágyik.

" ha több napot az életedben nem is, de több életet a napjaiban mindenképpen garantálnak Neked!"

 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Contact and open hours

M o n d a y 06:00 - 22:00
T u e s d a y 06:00 - 22:00
W e d n e s d a y 06:00 - 22:00
T h u r s d a y 06:00 - 22:00
F r i d a y 06:00 - 22:00
S a t u r d a y 08:00 - 18:00
S u n d a y 08:00 - 18:00