Happymed See timetable

Budapest IX | Sobieski János u. 20-24 fszt. 4-5
Enter with
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
cards
Join this facility for only 9.900 HU

Services provided

Grouped exercise / Fitness
core training / gerinctréning / koordinációs - sérülés tréning

Rate the facility

4.5 / 5

Comment

15% off with AYCM SportPass from the services of Happymed. Only the AYCM club members can visit classes on Tuesday and Thursday.

About

Kis létszámos tornáikon célirányos tréningeket biztosítanak, ahol gyógytornászaik alapos, jól megfontolt gyakorlatokkal, személyre szabott órákat tartanak. Családias hangulatú rendelőjükben várnak Benneteket szeretettel!

Gerinc tréning - időtartam 55 perc
Core tréning (intenzív) - 55 perc
Koordinációs - sérülés megelőző tréning - 55 perc
Kedden: 18:00-19:00 óráig
Csütörtökön: 19:00-20:00 óráig

Gerinc tréning: Kiknek ajánlják?Azoknak, akik azért keresnek egy mozgásformát, hogy a testüket átmozgassák és megelőzzék a gerinc fájdalmakat, miközben kikapcsolódnak és levezetik a napközben felgyülemlett stresszt. A figyelem elterelés tökéletes módja a mozgás, ahol pontosan kell koncentrálni, hogy a testünk mely pontját mikor, hogyan feszítjük, vagy éppen lazítjuk. A tornákon mindenkinek személyre szabottan alakítják a gyakorlatokat, hogy az célzottan fejlesszen.

Core-tréning: Ebben a tréning típusban  főként a törzs körüli izmok erősítésével foglalkoznak, amelyeknél elengedhetetlen a csigolyákat összetartó mélyizmok erősítése is. A hát- és hasizmok arányosan, jól fejlesztett erősítésével a fájdalmakat el lehet kerülni, vagy a már meglévő fájdalmat egy vizsgálatot, kezelést követően akár meg is lehet szüntetni.

Koordinációs- sérülés megelőző tréning: Célzottan sportolóknak, aktív személyeknek és azoknak javasolják ezt a fajta tréninget, akik megelőznék a bokaficamokat, a kátyús úton való sétálás közben felmerülő megingásokat, vagy akik sokat hordanak magassarkú cipőt. A sérülés nem csak abban merül ki, hogy ficamodik a bokánk, hanem az egész testünkre kihat, mely egy izom-egyensúly felbomlást hoz létre, melynek számos következménye lehet. Ha már megtörtént a baj, akkor is az a cél, hogy visszaállítsuk az egyensúlyi helyzetbe, ezzel elkerülve az újabb baleseteket!

Tréning időpontokra - előzetes bejelentkezés szükséges!

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Contact and open hours

M o n d a y Closed
T u e s d a y 18:00 - 19:00
W e d n e s d a y Closed
T h u r s d a y 19:00 - 20:00
F r i d a y Closed
S a t u r d a y Closed
S u n d a y Closed

Happymed Latest News

Happymed - Új AYCM elfogadóhely

HAPPYMED Gerinc tréning - időtartam 55 perc Core tréning (intenzív) - 55 perc Koordinációs - sérülés megelőző tréning - 55 perc Kedden: 18:00-19:00 óráig Csütörtökön: 19:00-20:0