Gym City Office Closed

Budapest XIII | Madarász Viktor 47-49
Enter with
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
package
Join this facility for only 10.900 HUF

Services provided

Cross training / Grouped exercise / Fitness / Funkcionális edzés / Combat sports
CrossFit / Fitness / karate / köredzés / thai boksz / TRX

Rate the facility

4.35 / 5

Comment

Crossfit: +500 HUF, TRX: +800 HUF extra fee must be paid.

About

Válaszd Te is Budapest egyik legnagyobb és legszínvonalasabb edzőtermét! A GymCity gépparkja első osztályú. A legjobb eszközök állnak rendelkezésedre, melyekkel többféle módon támadhatod az adott izomcsoportot. Náluk készülnek és edzenek olyan testépítő és fitness versenyzők, akik a legjobbat akarják kihozni magukból.

A Gym City Office filozófiája jelentősen eltér a hagyományos fitnesztermek vendég felfogásától: nem csak a rendszeresen sportolni járó vendégekre gondol, hanem olyan 20 és 60 év közötti személyekre is, akik nem versenyszerűen sportolnak, kondíciójuk, egészségük fenntartása a céljuk, előnyben részesítik a visszafogott, udvarias környezetet, ahol bátran mozoghat, sportolhat az is, aki korábban még soha nem tette.

Klasszikus súlyzós edzésben és speciális edzést igénylő mozgásban is segítségedre van a képzett személyi edzői csapat.Több rangos versenyt megnyert és a lehető legjobb szaktudással rendelkező edzők várják, hogy elérd céljaidat. Ha változatosságra vágysz, böngészd végig az aerobikterem órarendjét, és próbálj ki sorban mindent a Bootcamp-től a Trx-ig.

A géppark garantálja a mindenki számára kényelmes és maximális hatékonyságú edzőeszközöket. Mindenki, aki formásodni, fogyni, életmódot váltani, esetleg versenyezni szeretne, a Gym City Office-ban profi segítségre és őszinte támogatásra talál.
A Gym City Office belső kialakítására, színvilágára is a jó értelembe vett egyszerűség, a funkcionalitás és a természetes fénynek köszönhetően világos, komfortos, klimatizált terek a jellemzők.

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Contact and open hours

M o n d a y 06:00 - 23:00
T u e s d a y 06:00 - 23:00
W e d n e s d a y 06:00 - 23:00
T h u r s d a y 06:00 - 23:00
F r i d a y 06:00 - 23:00
S a t u r d a y 08:00 - 22:00
S u n d a y 08:00 - 22:00

Gym City Office Latest News

Gym City Office - AYCM L 2014

Válaszd Te is Budapest egyik legnagyobb és legszínvonalasabb edzőtermét! A GymCity gépparkja első osztályú. A legjobb eszközök állnak rendelkezésedre, melyekkel többféle módon támadhatod az adott i

Gym City Office - AYCM L 2014

Válaszd Te is Budapest egyik legnagyobb és legszínvonalasabb edzőtermét! A GymCity gépparkja első osztályú. A legjobb eszközök állnak rendelkezésedre, melyekkel többféle módon támadhatod az adott i