Gyémánt Strand-és Élményfürdő Closed

Tatabánya | Cseri utca 30.
Enter with
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
cards
Join this facility for only 7.500 HUF

Services provided

Swimming
Úszás

Rate the facility

3.4 / 5

Comment

               

About

Uszoda és szauna a Tatabányai Gyémánt Fürdőben

A Tatabányai Gyémánt Fürdő, Magyarország családbarát élményfürdője a kártyatulajdonosoknak az uszoda és a szauna használatánál biztosítja az AYCM Sport Pass kedvezményeket.

A fürdő uszodáját gyönyörű természeti környezete által Közép-Európa legszebb fekvésű medencéi között tartják számon, melyet egy hatalmas park vesz körül.

Uszodájuk két medencével várja télen-nyáron a sportolni vágyó vendégeket. Az 50 méteres sportmedencében lehetőség nyílik a testedzésre. A 15 méter hosszú és 70 centiméter mély tanmedencében az úszni nem tudók sajátíthatják el a vízi sport alapjait. A sportmedence vize 24-26 fokos, a tanmedence vize 28-32 fokos.

 

A Gyémánt fürdőterületének és szolgáltatásainak kialakítása, működése során a legfontosabb szempont, hogy a család valamennyi tagja jól érezze magát. Kiemelt figyelmet fordítanak a kisgyermekek és szüleik gondtalan kikapcsolódására.

Hatalmas játszótérrel, játszóházzal, interaktív programokkal, vízi játékokkal várják a legkisebbeket. Az izgalmakat kedvelőket vízesés, sodrófolyosó, hullámmedence valamint kül-, és beltéri csúszdák szórakoztatják.

Az öt kültéri medence a legkisebbektől a legbátrabbakig, mindenki számára tartogat szórakozási lehetőséget. A csúszdakomplexum mellett hullámmedence, vízi játékok, vidám programok, koncertek és sportpályák várják a strandolókat.

 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

 

Contact and open hours

M o n d a y 06:00 - 21:00
T u e s d a y 06:00 - 21:00
W e d n e s d a y 06:00 - 21:00
T h u r s d a y 06:00 - 21:00
F r i d a y 06:00 - 21:00
S a t u r d a y 07:00 - 20:00
S u n d a y 07:00 - 20:00