Griff Squash Club See timetable

Budapest XI | Bartók Béla út 152.
Enter with
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
package
Join this facility for only 12.900 HUF

Services provided

Squash
squash

Rate the facility

4.33 / 5

Comment

Kedves Klubtagok! Squash pályát online, vagy személyesen lehet foglalni. Ha még nem voltál náluk, akkor első alkalommal telefonon (+3612064065) tudsz pályát foglalni, majd regisztráció után már tudsz online is foglalni. Felhívjuk figyelmeteket, hogy az AYCM SportPass-szal rendelkező vendégekre is vonatkoznak a lemondási feltételek, melyet a pályafoglalás oldalukon olvashattok el. Az AYCM SportPass használatot más kedvezménnyel, akcióval nem lehet összevonni.Squash az Elfogadóhely által megjelölt időpontokban látogatható, előzetes bejelentkezés szükséges. Mindkét játékosnak rendelkeznie kell AYCM SportPass-szal, 1 AYCM SportPass esetén a második játékos a mindenkori pályadíj felét fizeti.

About

A Griff Squash és Fitness Club a hobbi játékosok, az aktív sportolók és a versenyzők igényeinek is megfelelő szolgáltatásokat nyújt. A Griff Squash és Fitness Club Budán a XI. kerületben található a Hunguest Hotel Griff szomszédságában a kelenföldi pályaudvartól 5 percre, a belvárostól 20 percre. Ha gépkocsival érkezel a club előtti kamerákkal megfigyelt parkolóban gépkocsid biztonságban van.

5 db légkondicionált, sportparkettával borított nemzetközi szabványoknak megfelelő pályával állnak a squash szerelmeseinek rendelkezésére. A teljesen kezdő, az amatőr játékosokat egyaránt várják pályáikra. Ha valaki úgy érzi, hogy javítani szeretne játékán, az több squash edző segítségét is kérheti.

A hazai squash mezőny élversenyzői is náluk játszanak!

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Contact and open hours

M o n d a y Foglalás szükséges
T u e s d a y Foglalás szükséges
W e d n e s d a y Foglalás szükséges
T h u r s d a y Foglalás szükséges
F r i d a y Foglalás szükséges
S a t u r d a y Foglalás szükséges
S u n d a y Foglalás szükséges