Görzenál Infratag See timetable

Budapest III | Árpád Fejedelem útja 125.
Enter with
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
cards
Join this facility for only 7.500 HUF

Services provided

Infratag
infratag

Rate the facility

0 / 5

Comment

Infratag service is available only for an hour. The service is not available if the weather is rainy. Booking is necessary.

About

Az infratag egy játékfegyverekkel játszott szimuláció csapatjáték, amely fejleszti a stratégiai gondolkodást, a vezetői kompetenciát, a csapatmunkát. Leginkább  a paintballhoz és airsofthoz hasonló sport, de nincs fizikai lövedék.

Legnagyobb előnye, hogy fájdalommentes így a félősebbek is nyugodtan részt vehetnek a programon. A lézerrel ellentétben a szemet sem bántja, infra technológiával működik a rendszer, ennek köszönhetően zavaró kábelek sincsenek a játék közben.

A játék végén a játékosok megtekinthetik egyéni és csapat eredményeiket (mennyit lőttek, mennyit találtak el, hány találatot kaptak…)

A játék során minden beállítás változtatható, például: életek száma, lőszerek, tárak száma, újraéledési idő, különböző szerepek (gránátos, mesterlövész, orvos, lőszer ellátó)

Alapbeállításuk: 10 perces egy menet, 99 élet, végtelen lőszer és tár, 3 gránát, ami 5-öt sebez, nincs csapattagsebzés, 2 másodperces újraéledési idő

Jelenleg egyszerre 10 fő tud játszani a pályán. Ha többen mennétek, vegyétek fel a kapcsolatot velük.

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Contact and open hours

M o n d a y időpontfoglalás szükséges
T u e s d a y időpontfoglalás szükséges
W e d n e s d a y időpontfoglalás szükséges
T h u r s d a y időpontfoglalás szükséges
F r i d a y időpontfoglalás szükséges
S a t u r d a y időpontfoglalás szükséges
S u n d a y időpontfoglalás szükséges

Görzenál Infratag Latest News

Görzenál Infratag - Próbáld ki Te is!

Az infratag egy játékfegyverekkel játszott szimuláció csapatjáték, amely fejleszti a stratégiai gondolkodást, a vezetői kompetenciát, a csapatmunkát. Leginkább  a paintballhoz és airsofthoz hasonló

Görzenál Infratag - Új AYCM elfogadóhely, szezonnyitás: április 1.

Az infratag egy játékfegyverekkel játszott szimuláció csapatjáték, amely fejleszti a stratégiai gondolkodást, a vezetői kompetenciát, a csapatmunkát. Leginkább  a paintballhoz és airsofthoz hasonló