Golftanya Closed

Budapest III | Hajógyári sziget 410.
Enter with
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
cards
Join this facility for only 7.500 HUF

Services provided

Golf / Ball games
golf

Rate the facility

4.25 / 5

Comment

One basket golf ball (36 pieces) are available.

About

A Golftanya Budapest szívében, az óbudai Hajógyári Szigeten 1999 óta működő gyakorló pálya/driving range. Pályájuk tökéletes lehetőséget nyújt a golf sport megismerésére és gyakorlására.
A létesítmény alkalmas a golfpályákon előforduló valamennyi szituáció modellezésére.
A négyhektáros területen található két chipping green különböző méretű homokbunkerekkel, változatos foregreen-nel , putting green, pitch pálya, driving range a hosszú játék gyakorlására (driver, faütők), változatos célpontokkal.  Alkalmanként PAR 3-as pálya is kialakításra kerül. A hosszú játék gyakorlására füves elütőről és szőnyegről is biztosított, rossz idő esetén fedett elütőház áll rendelkezésre.
A felszerelés nélkül érkező játékosaiknak  ingyenes ütőhasználattal állnak rendelkezésükre. A drivertől a vasakon át a putterig jobb és balkezes ütők egyaránt megtalálhatók náluk.

A gyakorlás közti pihenőkben kávézójuk barátságos személyzettel, Illy kávéval, ingyenes wifi hozzáféréssel és hatalmas terasszal várja nem csak a golfozó, hanem kikapcsolódni vágyó vendégeit. A kávézóban cukrászsütemények, szendvicsek és alkalmanként argentin szakácsuk grill költeményei fogyaszthatók.  A kávézó mellett található játszótér a gyerekek számára nyújt tökéletes elfoglaltságot

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Contact and open hours

M o n d a y 09:00 - 17:00
T u e s d a y 09:00 - 17:00
W e d n e s d a y 09:00 - 17:00
T h u r s d a y 09:00 - 17:00
F r i d a y 09:00 - 17:00
S a t u r d a y 09:00 - 17:00
S u n d a y 09:00 - 17:00

Golftanya Latest News

Golftanya - AYCM S 2014

Egy kosár golflabda (36) db a golfozás kipróbálására. A Golftanya Budapest szívében, az óbudai Hajógyári Szigeten 1999 óta működő gyakorló pálya/driving range. Pályájuk tökéletes lehetőséget ny