Go Active Budapest Open

Budapest VII | Holló utca 12-14.
Enter with
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
cards
Join this facility for only 19.900 HUF

Services provided

Cardio / Grouped exercise / Fitness / Wellness and Sweating-room
aerobic / cardio / Fitness / wellness

Rate the facility

3.8 / 5

Comment

Our Club Members can get 1 hours free parking, and the parking lot in Holló Street. The facility can not provide towel. For using the lockers, you can buy a lock, or you can rent one every time, for 300 HUF / occasion. The Club Members can use one service a day, in case they would like to use more service in one time, then it could be possible with the conditions of Go Active Budapest itself.

About

VIP kategóriájú elfogadóhely

A Go Active Budapest kialakítása során az elmúlt 27 év több mint 10 országban szerzett tapasztalatát használták fel, a luxus színvonalú környezet, a kiemelkedő szolgáltatások és az első osztályú berendezések garantálják a kellemes, ugyanakkor hatékony testedzést és a tökéletes kikapcsolódást.

A Go Active Health Club megalapításának alapvető célja a modern városi életmód negatív velejáróinak csökkentése volt. Hisznek abban, hogy egy nagyvárosban is elérhető a szellem, a test és a lélek harmóniája. Ezt a felfogást tükrözik klubjaik is hisz egy egészségmegőrzéssel és életmóddal kapcsolatos hagyományos és holisztikus módszerek kiegyensúlyozott ötvözésére törekszenek.

A Go Active Budapest különleges bánásmódban részesíti tagjait.

  • Központi elhelyezkedésüknek köszönhetően a klub könnyen megközelíthető a város bármely pontjáról.
  • A csoportos órák gazdag választékából bárki könnyedén kialakíthatja egyéni elvárásainak, testalkatának, preferenciáinak megfelelő edzésprogramot.

A Go Active Budapest tökéletes hely relaxációra. Pezsgőfürdő, szauna, gőz és úszómedence biztosít kellemes hátteret a kikapcsolódáshoz.

Náluk megtapasztalhatja a tökéletesített egyéni edzésprogramjaik minden örömét. Használja ki a személyre szabott programok előnyeit egy személyi edzővel, így a várt eredményeket rövidebb idő alatt érheti el.

A Go Active Budapest mindennél fontosabb, hogy a vendég megkapja, amit elvár.

A Go Active Budapest a Gozsdu udvarban egészen különleges teret biztosít a testedzésre, a kikapcsolódásra, illetve a pihenésre – tegyük mindezeket egyedül, közösségben, vagy éppen párban. „One life. Live it well.”- hirdeti a szlogen, ami tükrözi, hogy nem egy edzőtermet, sokkal inkább egy életmódközpontot jelöl a belváros szívében lévő fitness palota. A több mint 2000 négyzetméteren elhelyezkedő Holmes Place teret biztosít az edzőtermen kívül külön kardio résznek, spining teremnek, jakuzzinak, gőzkabinnak, szaunának és egy 18 méter hosszú medencének. Céljuk, hogy személyreszabottan segítsék vendégeiket céljaik elérésében; abban, hogy mindennapjaik részévé váljon a mozgás, az aktív kikapcsolódás.

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Contact and open hours

M o n d a y 06:30 - 22:30
T u e s d a y 06:30 - 22:30
W e d n e s d a y 06:30 - 22:30
T h u r s d a y 06:30 - 22:30
F r i d a y 06:30 - 21:30
S a t u r d a y 08:00 - 20:00
S u n d a y 10:00 - 20:00