Folyondár VASAS Sport és Tánc Open

Budapest III | Folyondár u. 15.
Enter with
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
cards
Join this facility for only 10.900 HUF

Services provided

Grouped exercise / Fitness / Yoga / Pilates / Dance / TRX / Wellness and Sweating-room
aerobic / alakformálás / cardiobalett / funkcionális edzés / gerinc gimnasztika / hip-hop / jóga / kondi / NIA / nyújtóhenger / Pilates / salsafitness / szauna / TRX / zsírégetés

Rate the facility

5 / 5

Comment

Gym usage and basic group classes are available.
NIA and adult hip hop classes can be visited +450 HUF extra fee.

About

A Folyondár Sportközpont fitness termében Budapest szívében a III. kerületben Ön is edzésbe hozhatja magát, céljuk az egészség megőrzése! Családias és baráti hangulatban várják fogyni és erősödni vágyó vendégeiket! A minden korosztály számára kiváló minõségű és biztonságos edzést nyújtó LifeFitness cardiogépeik és személyi edzőik szakmai útmutatásával segítséget nyújtanak, hogy kondiba hozza magát, és elősegítse a fogyását. Az Ön által választott személyi edző először felméri céljait, edzettségi- és egészségügyi állapotát, majd a kiértékelés után elkészíti személyre szabott edzéstervét. Az edző szaktudása, motiváló ereje és folyamatos felügyelete az Ön edzésének hatékonyságát a többszörösére növeli, kitűzött céljának elérése így egyszerűbbé válik. A fitnessteremben a  cardiogépeken Ön edzés közben figyelemmel kísérheti kedvenc műsorait.

A Folyondár Fitness nemcsak egy konditerem, hanem egy olyan edzőterem, ahol szakemberek segítségével nem megerőlteti szervezetét, hanem „edzésbe hozza”. Olyan megoldásokat kínál, melyek közül mindenki talál magának tetszőt kortól, és nemtől függetlenül. Emellett pedig lehetőség van új emberek megismerésére is. Csökkentik a rendszeres mozgással a stresszt, idegességet, és koleszterinszintünket.

A lényeg először is az, hogy szervezetünk működését aktiváljuk, anyagcserénk felgyorsuljon, ugyanis a rendszeres testmozgástól, így a fogyókúrázni akaróknak is tökéletes, irányt adó elvek lehetnek a fitness által javasoltak. Egyszerre mozgat testet és lelket. Minden kis porcikánkat eddzük, eközben pedig egyre jobban és kiegyensúlyozottabnak érezzünk magunkat. Az állandó mozgás ugyanis növeli az energiaszintünket, mely szintén növeli koncentrációnkat, terhelő képességünket, és nem utolsó sorban az önbizalmunkat. Így a fitness örömszerzése bizonyított, s nem csupán „placebo”.
 
Náluk a sportosság a minőség garanciája, mert különleges helyszínen, igényes környezetben, válogatott programokat biztosítanak kiváló oktatókkal. A dinamizmus pedig egyet jelent a rugalmassággal, a gyors helyzetfelismeréssel, a kreatív megoldásokkal, tartalommal és szolgáltatásokkal, a zökkenőmentes lebonyolítással.
Nekik kizárólag az fontos, hogy az Ön igényeit kielégítsék, az elvárásainak megfeleljenek. Megkülönböztetett figyelmük középpontjában Ön áll.

 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért kérjük keressék fel a létesítményt!

Contact and open hours

M o n d a y 07:00 - 22:00
T u e s d a y 07:00 - 22:00
W e d n e s d a y 07:00 - 22:00
T h u r s d a y 07:00 - 22:00
F r i d a y 07:00 - 22:00
S a t u r d a y 08:00 - 20:00
S u n d a y 08:00 - 20:00

Folyondár VASAS Sport és Tánc Latest News

FOLYONDÁR TÁNCCENTRUM

Jó hírünk van a táncok szerelmeseinek! A FOLYONDÁR TÁNCCENTRUM holnaptól már LARGE AYCM SportPass-szal is látogatható!! http://allyoucanmove.hu/folyondar-tanccentrum

Folyondár Tánccentrum - AYCM XL 2014

A Folyondár Sportközpont fitness termében Budapest szívében a III. kerületben Ön is edzésbe hozhatja magát, céljuk az egészség megőrzése! Családias és baráti hangulatban várják fogyni és erősödni v