F&M fitness and more Closed

Budapest XII | Csörsz utca 14-16.
Enter with
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
cards
Join this facility for only 12.900 HUF Sign Up

Services provided

Cardio / Cross training / Grouped exercise / Fitness / Yoga / Spinning / Dance / TRX / Wellness and Sweating-room
baba-mama torna / Body art / cardio / cross training / Csoportos óra / dance / deepwork / Fitness / funkcionális edzés / gerinctorna+stretching / hot iron / jóga / kismama torna / pilates / ROOFTOP joga / spinning / stability / TRX / wellness

Rate the facility

4.65 / 5

Comment

AYCM Klubtagok számára elérhető: az órarendben meghirdetett csoportos órák, spinning VAGY fitness terem és cardio részleg korlátlan használata, valamint wellness használat.
A cross edzés AYCM Klubtagok számára +500 Ft helyszínen történő megfizetése mellett látogatható.
Rooftop jóga AYCM Klubtagok számára +700Ft helyszínen történő megfizetése mellett látogatható.

About

Az F&M fitness and more az ország egyik legmodernebb, 2 700 nm-en elterülő fitness komlpexuma, mely  Budán, a MoM Sport területén található.

Professzionális Cybex gépparkuk és gondos szakmaisággal összeállított csoportos óráik mellett vendégeik csúcsminőségű hangtechnikával felszerelt, légkondicionált termeikben több, mint 20 féle különböző típusú csoportos órán vehetnek részt. Edzés után pedig a hangulatos wellness pihenőből nyíló finn szaunán túl, gőz-, illetve infrakabinjaikban relaxálhatnak.

220 nm-en nyitották meg a környék legnagyobb Cross termét! Vadonatúj eszközökkel és képesített új edzőkkel várják a Cross edzések kedvelőit.

Az új, minden igényt kielégítő Cross teremben csoportos és egyéni foglalkozásokat is tartanak, emellett a már jól ismert és bevált funkcionális köredzések, TRX, és egyéb, nagyobb létszámú órák is megtalálhatók itt.

A mellett, hogy náluk mindenki megtalálja a számára legélvezetesebb edzésformát, legyen annak célja fogyás, erősödés, vagy éppen állóképesség javítás, termünk egyedisége egyedülálló koncepciónkban rejlik. Orvosszakmai partnerünk a 2003 óta működő Fájdalom Ambulancia, melynek fő szakterülete a mozgásszervi sérülések kezelése, rehabilitációja.

A kisgyermekkel érkező vendégeik számára hétfőtől szombatig szakképzett felügyelettel ellátott gyermekmegörzőt biztosítanak. A Játszóház nyitvatartását megnézheti az F&M honlapján!

 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért kérjük keressék fel a létesítményt!

Contact and open hours

M o n d a y 06:00 - 22:00
T u e s d a y 06:00 - 22:00
W e d n e s d a y 06:00 - 22:00
T h u r s d a y 06:00 - 22:00
F r i d a y 06:00 - 22:00
S a t u r d a y 08:00 - 20:00
S u n d a y 08:00 - 20:00

F&M fitness and more Latest News

F&M fitness and more Rooftop Jóga AYCM kártyával!

  Ha vállalod hogy az AYCM kártyádon felül egy igazán különleges óra miatt kiadsz még 700 Ft-ot, akkor mi ajánljuk neked az F&M Fitness and More szervezésében a ROOFTOP jógát a MOM Sport tetejé